Operatie estetica. Trebuia sa te duci chiar atunci si poate scapai acum chiar numai operatie estetica mai poti face..Succes
Nu e foarte mare cicatricea, e in coltul buzei de sus. Nu cred ca se merita sa fac operitaie estetica pentru atata lucru, ma gandeam ca este alta solutie mai putin costositoare.
Şi eu am una, de când eram mică, am am căzut cu rolele ) nici eu nu m-am dus 'la cusut' ..bine la mine e aproape inexistentă. Dar poţi să te duci la un medic, poate îţi recomandă ceva pentru cicatrici, o cremă. ceva. Baftă :*
Stai să vezi la mine! ) Ieşisem cu nişte prieteni cu rolele şi toţi ne dădeam 'şmecheri' La un moment dat unu' zice să facem 'tumbe' şi eu cum eram cea mai mică..na' ce 'tumbe' ştiu eu să fac. lângă noi era o pantă şi altă treabă n-am eu decât să ma urc acolo! Faza era că o dată ce te urci acolo nu ai încotro decât să cobori pe ea şi cum eram începătoare mi-era frică. până la urmă zic: ''Oricum, mai jos de pământ nu cad!'' şi am aterizat pe burtă şi cu buza de bordură ))))) Ţin să menţionez că aveam 6 ani b-) Şi ştii cum e românu' când cazi sau ceva se prăpadeşte pe el de râs şi după aia te ajută ))) aşa au făcut şi ai mei )
Da te poti prezenta unui doctor plastician care ati va face o operaie cu laserul