| Miruna0909 a întrebat:

Am o colegă care e invidioasa pe mine, simt asta, după cum vorbeste cu mine sictirit, dupa cum se uită urat la mine, glumele proaste pe care le are în program. Dar nu asta e problema, problema e faptul că ea are tupeul să comenteze ceva doar atunci când sunt pe langa ea si alte persoane, gen alti colegi, dar cand sunt doar eu cu ea niciodata nu latră sau sa se comporte asa cu invidie. Intrebarea mea e:
De ce are tupeul să se comporte asa numai cand este in compania a mai multor persoane, dar cand suntem doar noi două intamplator undeva nu zice absolut nimic? Sunt curioasă de parerile voastre happy happy

3 răspunsuri:
| Alexhan a răspuns:

Salut! Si eu am patit asta de multe ori cand eram in clasele primare. Pur si simplu, vrea sa fie acceptata in acel grup de colegi injosindu-te chiar daca ea nu te uraste cu adevarat.

| Kufu95 a răspuns:

Pentru că vrea să iasă în evidență, că îți este superioară, evit-o, nu ai ce prietenie să legi cu astfel de persoane.

| 1onur a răspuns:

Păi te umilește în fața altora, fiindcă este conștientă ca doar atunci are autoritate în fața ta, în realitate îi este frică de tine! să comenteze la tine când sunteți doar voi două, dar de față cu alți oamenii, o săte înjosescă, bârfească, o scoată neadevăruri în numele tău de invidia ura dușmănia prostia pe care o are față de tine, vrea ca tu într-o zi la nervi săi spui ceva greșit și după să facă ce face orice "om" slab! victimizarea!

Și eu am colegi de muncă exactă ca fata asta la muncă ba chiar și unele fete care sânt doar de câteva luni aduse prin pile și neamuri!, la firmă la muncă la noi fac ce vor ele și dacă cineva le spune ceva, te înjură și spune că leai agresat! abuzat, victimizare!

"oamenii" handicapați și bolnavi nai ce să-le faci, că și Doamne Dumnezeule ferește te pui la mintea lor, tot nu rezolv cu așa "oamenii" victimizați nimic am la muncă tot felul de psihopați victimizați sunt sătul de așa "oamenii"...