| Adela50 a întrebat:

Am o colega(care fumeaza, face spiritism, se taie cu lama etc.), care nu ma pera suporta.Azi m`a barfit la niste colegi si m`a facut curva si a zis ca eu mint pe toata lumea si etc.Deci eu maine o bat.Credeti ca e bine? Practic n`o mai suport.

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

N-o sa rezolvi mare lucru! Este posibil sa-ti raspunda la violenta si sa te bata ea de fapt! Poate va vede cineva de la scoala, va mai scade nota la purtare...eu zic ca nu se merita! In viata n-o sa poti oprii gura lumii! Cel mai bine este sa o eviti si sa nu-ti mai faci de lucru cu ea.Este un proverb intelept care spune ca in viata "trebuie sa-ti tii prietenii aproape si dusmanii MAI aproape!". Adica mai bine ai face pace cu ea! Ca incercand sa te razbuni, iti faci mai mult rau tie decat ei! Ea va fi victimizata si tu vei fii condamnata pentru gestul tau! Caci daca la o calomnie raspunzi cu o bataie...nu este bine!

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pai de ce o bati? Razbunarea e arma prostului.Asteapta macar pana se termina generala respectiv liceul ca sa nu te exmatriculeze

| Elena1234456 a răspuns:

Nu merita sa o bati, iti zic eu straight face. Cu prostii sa nu te pui, ca au mintea odihnita.Si daca te iei de ea, s-ar putea sa creada ca iti pasa.

| Lora a răspuns:

Mai bine vorbesti cu diriginta sa gaseasca o cale sa o potoleasca si daca nu poate sa faca nimic mergi mai departe la director, e destul sa vina sa-i faca o observatie mai serioasa si se linisteste de tot sunt sigura.

| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Bate-odai x(...si eu am o colega la fel de inervanta...am batut-o si acum nu mai zice nimic despre nimeni

| Ecou a răspuns:

Fara urme te rog laughing) sa nu aiba probe la politie pe la o coaste vezi tuwinking bafta

| Selena54 a răspuns:

Ok.Deci nu o bate.nici macar nu te gandi la asta. te cobori la nivelul ei? Daca vrea sa te barfeasca n-are decat tu las-o in pace si prefate ca nici macar nu exista.

In plus. daca ai zis ca se tie poate umbla cu lame dupa si poate scoate lama la tine daca vrei sa o bati laughing

Deci mai bine las-o balta.winking

| melc a răspuns:

Intreab'o asaaa, cu un zambet maaare, 'de ce ma barfesti, honey? big grin ' si vezi ce'ti zice. Ideea e sa o enervezi cu zambetul tau maare, si sa nu te enervezi tu. Tease her.

| BaiatuFitzosu a răspuns:

Nu prea e bine dar gandeste logic... trebuie sa te cobori la mintea unui om prost crescut fara pic de cultura generala, eu zic sa tu te complici si incearca sa o eviti chiar daca nu oo poti suporta!