Daca isi bate joc de tine si'n primele ore care esti in autobuz/autocar incepe si tu din senin cand nu se asteapta sa i zici ca ai si tu tupeu ca sa iti bati joc de ea doar nu esti bataia ei de joc incearca sa o pui in situati penibile cum ar fi sa i pui o punga mica si umflata pe scaunul ei si atunci cand se va aseza sa se auda un sunet naspa toata lumea s'ar uita la ea si ar incepe sa rada sau daca ai telefon si are si ea suno cu nr privat si incepi sa o injuri pana cand o sa zica si ea ceva urat si tu sa i inchiz.o sa vezi ce enervant e atunci cand iti inchide cineva telefonul in nas.da sa nu fi aproape de ea cand o suni.sau incearca sa o suni atunci cand sunteti int'o vizita undeva si sa nu va puteti vedea si sa i zici ca sa vina repede sa te ajute si sa ia inca o colega ceva ca te'ai blocat undeva''cand o sa vina tu sa te comporti normal ca si cand nu s'ar fi intamplat nimic''o sa ia teapa.ce ideii.am...gandeste'te si tu la alt ceva daca nu iti place ce am zis eu
Daca mergeti cu autocarul, incearca sa ii pui apa sau ceva pe scaunul unde sta. sau noaptea cand ea doarme uda-i pantalonii (cei pe care ii poarta sau chiar si cei pe care ii are in bagaj) astfel nu va avea ce sa faca si se va imbraca cu ei uzi. poate te mai gandesti tu la ceva. mult, mult succes. te pup :*
o idei pe care am auzit-o de la o colega care era tot ca tine a asteptat sa adoarma in microbuz iar apoi i-a desenat toata fata cu machiaj
Si asta e doar inceputul. Daca nu reactionezi va intoarce toata clasa impotriva ta.Fa tu asta inainte sa o faca ea.Dar raspunde-i si tu! Am trecut prin asta si stiu cum e.
Bafta!