anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o colega care nu vrea sa-mi dea restul de bani. Adica eu ii dau o suma, sa zicem 50 de lei, si restul ar fi 25, in cazul asta, eu nu primesc banii inapoi. Si nu e prima data. Cam ce ar trebui sa fac? I-am spus cu frumosul sa imi dea banii, dar ma amana de la o zi la alta. Probabil ca ea se duce si cheltuie banii, si de aia nu are cum sa ii dea inapoi. Nu numai eu sunt in situatia asta, dar nu imi convine sa dau bani, si ea sa se duca si sa-i cheltuie, si mie sa nu-mi aduca restul. Dirigintele a spus ca nu se baga in situatia asta, si ca trebuie sa ne descurcam singuri.Cum ar trebui sa-mi obtin restul de bani? Sa o amenint, sa o bat, sau ce sa mai fac? M-am saturat. Imi vreau banii. Poate aveti un sfat.

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Cei care s-au gandit la solutii violente sunt niste idioti care nu au ce cauta pe site-ul acesta oferind sfaturi. In primul si in primul rand, trebuie sa realizezi ca de acum incolo ar fi indicat sa ii dai mereu suma fixa, pentru a nu mai fi vorba de primit rest. Acum, daca e vorba de o suma mica, nu merita sa te agiti, sa injuri sau sa lovesti pe cineva pentru 20-30 de Ron. Iti faci tie rau enervandu-te doar. Bataia nu a fost nu e si nu va fi niciodata o solutie. Nici amenintarile. Poti in schimb sa vorbesti cu dirigintele care sa aduca in discutie acest lucru la sedinta cu parintii sau poti sa o pui pe mama ta sa vorbeasca cu un parinte de al ei. Crede-ma, parintii, cel putin de rusine, vor inapoi tuturor banii. Problema e ca apoi mai mult ca sigur o vor pedepsi aspru pe fiica lor. Stiu ca tu probabil iti doresti asta acum pentru ca esti suparata dar poate incerci sa eviti totusi acest scenariu, discutand frumos cu respectiva domnisoara si cerandu-i numarul de telefon al mamei ei, explicand de ce. Fata va intelege ca se afla intr-o situatie delicata si atunci va cauta sa va restituie banii pentru a scapa de viitoarele probleme. In acest fel nimeni nu va avea de suferit. Nu trebuie sa uiti, oricat de suparata ai fii, ca ''banii tai'' de fapt nu-s tocmai ai tai daca nu ai muncit pentru ei, drept pentru care ai putea sa iei in considerare sfatul meu. Va fi pana la urma si un act de corectitudine din partea ta. Atentie mai mare pe viitor.

2 răspunsuri:
| blond a răspuns:

Nu-i mai da si nu mai vorbi cu ea da-i o palma sau cel mai bine ar fi sa-i spui mamei tale sa vorbeasca cu mama sa happy! si atunci probabil ti-ar da bani big grin sau cerei si tu bani si nu-i da inapoi happy ceau :*

| mgtow a răspuns:

Daca sunteti mai multi in situatia asta va intalniti si o luati de gat, apoi o duce-ti in fata lui tacsu si ii zice-ti ori va da banii in 2-3 zile ori ii face-ti o reclamatie la politie (asa ca sa ii fie frica bagati amenintare) si omul o sa vi dea fara probleme iar ea o va incasa probabil.