| 1 Gr. CoCa-Ina a întrebat:

Am o colega de clasa care ii povesteste prietenului meu cu cine sta ea, ce face ea si alte prosti din astea. Dar acest prieten de-a meu cand ne intalnim cu toti si ii si colega respectiva incepe sa o vorbeasca pe la spate sa strige dupa ea pe strada... Dupa care fata zice ca ea nu mai are ce vorbi cu prietenu meu, dar continua sa-i zica relatiile ei si sa iasa cu el.Adica nu inteleg, mie mi se pare ca fata respectiva e,, legata la ochi,, de nu vede ce se intampla in jurul ei sau e prea proasta. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca e fraiera. Eu nici nu m-as uita la baiatul ala daca ar face asa.

6 răspunsuri:
| Paris a răspuns:

E proasta. ce sa zic mai mult? laughing

| princessmary a răspuns:

Pai nu stiu, trezeste-o si tu la realitate

| ._6225 a răspuns:

Probabil prietenul tau e cu... "doua fete". Cand sunt ei amandoi "face to face", el o fi ascultand povestile ei, si a doua zi isi cere scuze pentru ca a strigat dupa ea... si asa mai departe. Oameni din astia sunt la tot pasul, din pacate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate prietenul tau cand e doar cu ea, ii vorbeste altfel, si ii da de inteles altceva. oricum, poate il placebig grinbig grin de unde sti tu ca prietenul tau nu o striga doar asa, ca ii e draga, si o vb de rau deoarece o place? cunosc cazuri cand un baiat vb cu o fata ca si cum ar fi fost cel mai bun prieten, asa cand se intalneau, si era cu amicele si ea si el, o striga, o intreba ce face, facea glume cu ea.si pe urma cand o intrebau ceilalti, fivar asta.ca lalala. dar el era topit dupa eawinkingwinkingwinking

| mikidutz a răspuns:

E proasta si nu e bine cu capu nu ii e capu la loc

| dew a răspuns:

Da cred ca ai draptare tresa fii orb ca sa nu vezii asta e o imtrebare buna dar au raspunsuri concrete colega ta cred ca il iubeste si vrea sal atraga spre ea pa