Dar mai exact, ce iti fac? Am intels ca nu va suportati, ok... dupa ca ele sunt unite... ok... si dupa sa te lase in pace.
Din cate am inteles, acea fata si prietenele ei te tachineaza. Spui ca nu vor sa te ia de proasta, dar ce crezi ca le dovedesti lor cand esti ba draguta, ba rautacioasa? Le dovedesti ca esti exact ca ele! Nu le da apa la moara.Nu spun sa cedezi, da-le replici inteligente, nu le spune:"sunteti proaste, idioate, nesimtite" etc.Si din cate vad, voi sunteti mai multe colege impotriva a 3 fete.Cum de nu reusiti sa le faceti fata? Pentru ca nu sunteti unite.
Ce coincidenta.Si la mine era si este aproape la fel. Eu am o colega in clasa care este foarte invidioasa pe mine.Inainte colegii se intelegeau cu ea, dar acum ea s-a schimbat:are numai fite, incepe sa injure(la o fata nu e pre frumos acest lucru). Inainte eu eram foarte sensibila, acum dupa ce am prins incredere in mine totul e ok.Colegii mei nici nu o mai baga in seama pe acea "printesa" . Eu am vorbit cu ea si i-am spus sa nu ma mai barfeasca, pentru ca nu stie cu cine se puna.Stai in banca ta.nu o baga in seama, evita conflictele. Dar daca ea o sa iti faca un lucru rau trebuie sa vorbesti urgent cu parintii/profesorii tai. Pup:*! Ai grija de tine si nu o lasa pe fata aia sa te distruga!
Exact! Uniti-va tu si colegele tale care nu le suportati pe fetele acelea si puneti-le la punct! Ar trebui sa stiti sa le faceti numai din cuvinte... Spuneti-le cateva cuvinte cu care stiti ca le inchideti gura si s-a terminatTrebuie puse la punct, numai asa nu o sa se mai creada "regine".Incearca.Stiu ca potiSucces!
Buna! Si eu am aceeasi problema, din cauza notelor mari, prieteniei cu profesori, si asa mai departe, a starnit invidia unora dintre colegele mele, incearca prin orice metode sa se ia de mine. Eu le-am ignorat si m-am prefacut ca nu le vad La noi in clasa sunt 2 grupe una se numeste Bff si ii cea din care fac parte, iar cealalta grupa noi am poreclit-o piticoance , se cred reginele lumi . Dar odata si odata se intoarce roata , si o sa ajunga si ele in situatia ta
Nah asa eram si eu cu 2 fete
si una era cea mai buna prietena aproape.
si cealalata era cea mai buna prietena a prietenei mele am fost colege si in 5-8. bine nu e exact exact la fel. da vara asta m-am inteles asa d bine cu prietena mea d cand va incepe anul nu va mai fi la fel
aia a 2 e rea si asa era si prietena mea da nah a stat cu mine care sunt prea buna
Intradevar aici apare invidia... poartate obisnuit si spune-i ce ai pe suflet atunci cand vine si incepe sa te enerveze.si eu am in clasa o ft la fel care sre comporta f f urat.acum depinde si ce prietene are. de x. la mine cand e singura se poart frumos. cand mai e cu cineva ma considera o carpa.am obs. ca e invidie.mergi mai departe si nu ii arata slabiciunile pentru ca daca le va afla va apela la ele. dar cand vrei sa ii zici ceva gandeste-te(bine te-ai interssat sa vezi daca are vreo problema in familie? un deces sau ceva?)daca da poate fi asta cauza comportamentului...succes