E pur si simplu o persoana care nu ar trebui sa valoreze nimic pentru tine sau altcineva deoarece comportamentul ei e o dovada ca e o persoana de nimic.o sa vezi ca incet o sa isi piarda toti "prietenii " care cred ca mai mult stau cu ea pentru simplul fapt ca e prima din clasa si asta ii ofera o oarecare popularitate si crede-ma ca nimic nu-i va da mai mare satisfactie decat sa vada ca tie iti pasa! ti-a dat igg pe mes si se asteapta ca tu sa te simti prost dar daca tu spui ceva de genul:"waw! viata mea s-a terminat acum ca nu mai pot sa te am in lista mea!" cu tonul de sarcasm potrivit si cu o atitudine ca si cum ai privi-o de sus.o sa o deranjeze, crede-ma.nu o lasa sa vada ca-ti pasa si convingete singura chiar sa nu te mai intereseze! daca a facut ce a facut atunci supararea ta nu va face decat sa o bucure pe ea. spune-ti:"cum am putut sa stau cu ea" si incearca sa te trezesti la realitate.suferi pentru o persoana care nu merita.nu ti-a fost niciodata cu adevarat prietena asa ca bucurate ca in sfarsit ai aflat asta ca sa nu mai fii fraera ei.incearca sa fii indiferenta, sau cel putin sa pari, asta iti va ridica moralul si o va face pe ea sa nu mai aduca atatea insulte la adresa ta! fii tare!
Ignor-o,doar pentru ca primeste mai multa atentie, nu inseamna ca trebuie sa primeasca satisfactia de a te vedea plangand.
Pai nu poti face pe toata lumea fericita! ... O poti ignora sau spuneo dirigintei... Succes!
Pe bune?! Fii serioasa. Pui la suflet ce spune o pitipoaca si o nenorocita? S-a vazut ea mai presus de tine si te critica.Cine rade la urma rade mai bine.Mai da-o dracu '. Toata viata o sa te intalnesti cu astfel de fiinte.Tu o sa suferi mereu. Viata-i prea scurta pentru a o irosi cu oamenii astia. N-o baga in seama. Da-ti cu mana in par cand o vezi si fa o fata de aroganta.Nu o baga in seama si fa-ti si tu un anturaj :*
Fii tare,nu te lasa la ea, daca vezi ca se comporta asa cu tine fii indiferenta, nu o baga in seama sau daca te ia la misto tine si tu gura cu ea, nu-ti fie teama, nu te lasa calcata in picioare.
Sper ca te-am ajutat.
Funda?
Nu o baga in seama, rade de tine si te face in toate felurile doar de fata de colegii, ca sa se dea mare si sa nu rada de ea, dar in sufletul ei ea tine la tine Crede-ma asa sunt toate fitoasele. Funda?