anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o colega in clasa care este cu un baiat de cateva luni.Baiatul acela e "funky" si se taie pe maini. I-am auzit vorbind si ea ii zicea lui sa nu se mai taie, il certa.Acum cateva zile am auzit-o vorbind pe colega respectiva cu inca o colega si acea colega ii zicea sa nu se mai taie si azi o controla pe maini si am vazut si eu ca are pe mana stanga zgarieturi.De la ce credeti ca adolescentii recurg la asemenea gesturi prostesti(ea pare o fata vesela, care nu are probleme cu familia)? Vi se pare normal acest lucru?

Răspuns Câştigător
| roxyrocks a răspuns:

Nu:Onu mi se pare normal.cred ca pe ea a influentat. o pr ei.sadsaracii copii au viitorul distrus.eu as vrea sa. i vad pe adolescentii emo si funky atunci cand vor fi adulti.sa.i vad atunci cum vor infrunta cu adevarat durerile vietiisadtu incearca sa o ajuti pe colega tastraight face

7 răspunsuri:
| hate1t4ll a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu viata lui... daca ea se lasa influentata asa usor si nu gandeste, e problema ei...

| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

E emo baiatul ala
Astias bolnavi la cap si+si distrug viata singuri

| Iubesc Limonada a răspuns:

Emo!

| emasweetgirl a răspuns:

Nu mii se pare deloc normal sh nici corect.
poate ca ea e cu baiatul asta dar nu trebuie sa faca aceleasi prostii ca el.
maine, poimanine se desparte de el sh cu ce ramane?
cu cicatricile dupa maini?
asta e amintirea?
si eu am un prieten din bucuresti(de fapt amic)sh tot asa e taiat pe maini are numai semne.
chiar am sa-l intreb de ce face asta.
sh nici macar nu e funky sau emo.
arata tare bine.
din cate stiu acesti gen de persoane isi fac asta din obisnuinta.
am auzit la cineva.
ca de cate ori are o depresie isi face acele crestaturi pe maini.

| dana_4015 a răspuns:

Baietii sau fetele care isi taie venele nu sunt funky ci emo a fi funky inseamna cu totul altcevastraight face. in momentul in care te tai pe maini, esti amagit sau ai o depresie.nu trebuie sa ii invinuim sau dispretuim cu nimic pe acei copii care procedeaza astfel. in fond eviata lor. daca ei considera ca asa isi a; ina suferintele. ar trebui sa ii intelegem

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Draga mea funky sigur nu e emo toata ziua.intai spui ca esti baiat apoi ca esti fata, hotaraste-te! nu, nu sunt pro acest lucru.recurg la aceste gesturi deoarece sufera enorm, le place sa simta durere sau vor sa impresioneze(e un mod de refulare)

| mariamarin2006 a răspuns:

Nu e ceva prostesc. Autovătămarea nu e o glumă și nici ceva pentru care să judeci sau să-ți bați joc. Fiind o fată de 16 ani care se luptă cu depresia de aproape 4 ani, îți pot zice că nu o facem pentru atenție sau pentru că „ni se pare că avem false depresii" sau altceva. Unii poate au probleme în familie, alții au perioade grele, alții chiar se luptă cu depresia sau anxietatea sau alte boli mintale. Am avut și încă am perioade în care mă îmbrac în negru și port haine cu mâneci lungi. Fiecare are un motiv. Cred că ar trebui să mai citești câte ceva despre autovătămare și sinucidere (e o foarte mică graniță între ele, dar totuși, mai bine previi).
Aș spune că nu e ceva de glumă pentru că eu încă mă recuperez. A ajuns să fie o dependență la mine, e greu să scapi de ea, dar totuși lupt, nu vreau să fiu slabă...
Mi-aș dori mult să nu se mai judece atât de mult, deoarece nu e ceva ce se face pur și simplu...
Toate cele bune!