| bonduell a întrebat:

Am o colega in clasa care isi bate joc de toata lumea. ce ii pot spune ca sa o umilesc?

Răspuns Câştigător
| cei7pitici a răspuns:

Daca se da atat de desteapta ii poti spune frumos ca a mostenit inteligenta celor 30 de barbati cu care s-a culcat masa inainte s-o nasca! laughing)))) Funda laughing)

4 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Mai bine o tratezi cu indiferenta... daca vede ca o bagi in seama o sa zica ca te afecteaza atat de tare ce zice si dupa aia o sa isi bata si mai rau joc de tinehappy

| DanielDaniel13 a răspuns:

Ca nu e cu nimic mai presus decat ceilalti pe care ii ia la misto ba chiar e mult sub nivelul tuturor pentru ca nu stie sa se integreze intr-un grup de oameni

| Kavinski a răspuns:

Eu n-as bagao in seama...copii fustrati de genu' au nevoie de atentie, iar daca tot ai chef sa-i zici vreo 2 poti folosi vechile replici: copil facut pentru alocatie, mai proasta decat permite legea etc. rolling on the floor tot timpul functioneaza

| 358ili a răspuns:

Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare, decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci!"
Ce tie nu iti place altuia nu ii face
Fii desteapta daca te porti asa te vom lasa balta fii desteapta si maca te si ajuta celor care leai facut necazuri pana nu e prea tarziu
Un prost care nu spune nici un cuvant nu se deosebeste de un intelept care tace.
Sper ca te-am ajutat