E imatura, si probabil ca adevarul in fata o va deranja. incearca sa iesi din aceasta relatie intr-un mod diplomat, incet incet. si nu stiu daca nu te va cataloga lumea mai devreme sau mai tarziu ca fiind ca si ea pentru ca cine se aseamana se aduna.
Indeparteaz'o putin cate putin...eu mi-am indepartat adevarate prietene fara sa vreau, insa am avut noroc ca m-am intors la timp la ele
Iesi in pauze cu celelalta prietena, stai mai mult cu ea si actuala va intelege mesajul...
Bafta.
)
Am si eu o prietena asaOdata a impins-o pe sor-mea intr-un boschete si tot parcul :" :O!")
I-am zis pur si simplu:"Te rog frumos nu ma face asa, ca nu ma mai lasa mama sa ies pe afara"Si s-a rezolvat
Bafta
Spunei ce te deranjeaza...intreabo daca se poate schimba si daca zice nu spunei ca vrei sa ramaneti numai la stadiul de "colege" pentru ca u chiar nu o suporti [depinde de tine daca vrei sa fii macar colega cu ea]
Vorbeste odata cu ea si spune-i ca e foarte serios. explica-i de ce nu mai vrei sa fiti prietene dar fa in asa fel incat sa nu o ranesti.probabil ea te considera prietena ei.in ceea ce priveste cealalta colega cu care tu vrei sa fii prietena spune-i gandurile tale si poate va vrea sa fiti prietene. dar ca sa nu o ranesti pe cealalta fata spune-i sa se schimbe catusi de putin si puteti fii toate trei prietene foarte bune.totul depinde de tine si de modalitatea ta de a vorbi cu ele.:*
Dar de ce nu ii spui ce te derajeaza la ea? Dupa poate o sa fiti si mai bune prietene.
Da-i de inteles ca te deranjeaza comportamentul ei. spune-i ca te intelegi bine cu respectiva.si incearca sa faci tot posibilul s anul va certati. Pur si simplu ii zici ca te deranjeaza felkuyl in care se comporta, si cum va priveste lumea pe strada...ca te face sa te simti prost...
noooroocc! >
Simplu. Vorbeşte deschis cu ea (am păţit-o). Deşi, poate, va fi supărată puţin timp, îi v-a trece Apropie-te de colega cu care ai început o nouă relaţie bună. Baftă Twifan!