Exista si lucruri urate in ambalaje frumoase, poate colega ta e pur si simplu una dintre ele.Sunt chestii de suprafata care ii atrag pe cei naivi.Mai bine nu mai baga de seama tot ce face ea, atentia pe care o primeste e probabil temporara.
Probabil e o persoana falsa, care se foloseste de lume ca sa ii fie bine ei.
Si daca e putin plinuta si e populara, poate o ajuta situatia financiara ca sa fie asa. Intr-un sfarsit lumea va afla cine e, si ca de fapt e o scorpie, si iti spun sigur ca un baiat cu capul pe umeri nu s-ar uita la ea, mai ales sa fie la picioarele ei. Eu cred ca sunt mult mai dragute si mult mai delicate fetele care stau in banca lor, si care nu se da in spectacol cu orice prostie. Poate ca tu iti dai seama ca nu ai ce vedea la ea, ca sa poata fii o prietena buna, dar mai bine las-o in pace, vor veni zile grle si pentru ea.
Nu stiu nici eu de ce unele persoane se impun sau atrag simpatia, respectul celor din jur.
Asta depinde de persoana respectiva, unii stiu cum sa manipuleze, sa joace roluri. Multe persoane au si o situatie financiara foarte buna si asta din start ii atrage pe ceilalti.
Viata e nedreapta..si cred ca daca isi joaca rolul bine lumea nu va afla cum este cu adevarat- si lumii oricum nu ii pasa de asta daca are bani.
Persoanele false sunt rele si e bine sa te feresti de ele si daca e grasa nu conteaza ca depinde cum ii duce pe aia de nas