Sincera in ce sens, spunandu-i ce? I-am zis sambata ca nu o sa pot fi la ziua ei.
Asta e, n-ai putut veni la ziua ei de nastere, te-ai luat cu alte treburi, ii spui ca te revansezi cu alta ocazie. Ioi nu vad de ce puneti atata pret pe zilele de nastere si sarbatori, doar atunci sunteti prieteni, doar atunci vreti sa fiti impreuna, doar atunci va da-ti cadouri, daca atat de important e pentru ea sa isi sarbatoreasca ziua in care s-a nascut (de parca ar fi un zeu si pretine asta supusilor, si rolul se inverseaza cand e ziua altei persoane) daca se crede atat de importanta atunci egoismul o sa o faca sa se simta dezamagita, ce e atat de important, un an are 360 si ceva de zile, mai puteti fi impreuna si sa mancati si sa va bucurati de compania celorlalti. Da nooo asteptam craciunul ca sa fim darnici, asteptam revelionul ca sa ne distram, asteptam zile de nastere si de nume ca sa dam cadouri, ca intr-o zi comuna nu se poate, astepti luni de zile sa ii dai un cadou, daca moare pana atunci? Dai cadoul altcuiva?
Mai bine dă la cineva care ar aprecia, un om al străzii sau care chiar are nevoie nu unuia care te umileşte. Crăciunul nu e ca să fii luat de fraier şi dai nu că e Crăciunul, sau că aşa-i obiceiul dă pentru că vrei cu inimă şi celor care au nevoie nu înfumuraţilor care nu duc lipsă că ei oricum au, că degeaba dai.
Dacă se compprtă așa urât de ce te-a chemat? Ți-e prietenă sau o colegă care nu are altceva de făcut decât să bârfeascã.
Nu are rost să te înjosești astfel și să îți ceri scuze din moent ce nu ai putut merge. Fie înțelege fie nu, doar nu-i mama ta.
Totuși dacă ea a fost la ziua ta ar fi drăguț să-i cumperi un cadou și să i-l dai, dar e cam rea prietena nu prea merită să-i dai atenție dacă te jignește
Ea nu a fost la ziua mea, eram plecata din oras cand mi-a fost si nu mi-am tinut-o. Daca va vrea ea sa vorbeasca cu mine, bine, eu nu o caut si nu o mai bag in seama. Mi se pare atat de urat sa te intelegi cu cineva si dupa sa te jigneasca si sa vorbeasca despre tine.
Sunt de aceeiaşi părere din cauza asta am spus " nu prea merită să-i dai atenție dacă te jignește" de fapt nu e necesar să-i mai dai explicaţii. Ce ai spus e spus înţelegi bine dacă nu problema ei, la felul cum se comportă nici nu îţi trebuiau motive să lipseşti.
Daca vorbeste urat despre tine inseamna ca nu este o prietena adevarata. Ar trebui sa iti respecte decizia de a iesi si cu alte persoane. Daca as fi in locul tau nu m-as obosi sa ii dau explicatii, pur si simplu as ignora-o, dar pana la urma faci ce consideri tu ca este mai bine.
Chestia e ca asa face cu toate "prietenele" ei, cand se cearta le face in toate felurile si apoi iar se inteleg si-s "cele mai bune de pe pamant". Asta consider si eu ca e bine, sa nu o mai bag in seama.
Dacă te vorbește pe la spate atunci nu cred că îți este o prietenă cum ai numito tu dacă vroia așa de tare ea te înțelegea pe tine că nu poți veni.
Dar mai nou aşa e cu prietenia asta, "ce nu ştii nu te poate răni" aşa se zice. Plus că sunt care fac la fel, e greu să găseşti pe cineva de încredere