Dupa intrebarea ta. banuiesc ca mai mult de 16 17 maxim 18 ani nu ai. poate gresesc dar intuitia mi spune ca n ai mai mult. so... iubire de la varsta asta...nu cred. mai degraba sunt hormonii sau dorinta de a avea pe cineva aproape.sau poate o fi iubire, dra nu la modul acela pur, ci doar o indragosteala sa zic.
in al doilea rand, daca ai iubi o cum tot sustii, cred ca ai fi constient d efaptul ca fata e implicata intr o alta relatie si respectul si constiinta si bunul simt cred ca ar fi doar cateva din motivele pentru care ar trebui sa mergi mai departe sa ti vezi de treburile tale. ea e deja inr o relatie! de ce vrei sa i complici viata? din iubire se fac cele mai profunde si dureroase sacrificii.
in al treilea rand, daca e implikta intr o relatie fata respectiva, poate ca simte ceva pentru baiatul cu care este si nu are nevoie de altcineva s o faca sa se simta iubita si protejata.
sunteti colegi... si relatiile intre colegii de clasa de serviciu sau alte situatii unde se amesteca utilul cu placutul sa zicem nu ies niciodata bine. intotdeauna unul din voi va fi victima sau amnadoi veti avea de suferit.
si daca ea o sa accepte sa fie cu tine, ipotetic vorbind, nu cred ca va dura mult. sunteti tineri si este foarte posibil ca nici tu sa i oferi ceea ce ea are nevoie si va trece la urmatorul.
so. my advice is: sufera un pic in tacere dar apoi o sa vezi k nimeni n o sa aiba de suferit si poate o sa ti gasesti si tu fata ideala.
poate franchetea si modul direct cu care ti am zis punctul meu de vedere te au deranjat dar viata nu este intotdeauna roz, asa ca trebuie sa luam in calcul si the worst case scenario. bafta!
Sa fiu sincer? Incearca sa vorbesti cu ea.
Nu poti sa stii ce va rezula la urma...
Daca esti convins 99, 9% k te place si ea, nu mai ezita.... dar incearca sa fi cat mai sigur de lucrul asta, k altfel.. te vei simti foarte dezamagit. iar la faza cu iubitul.nu stiu dar nu cred ca te vei multumi cu locul 2.asadar incearca sa observi. daca ea nu mai are sentimente pentru el, poate incepe avea pentru tine
bafta!
Ai rabdare, sa vezi daca e relatie de durata, poate fi ceva trecator, apoi intervii tu
Nu conteaza ca o placi sau ca "poate" si ea te place... e cu cineva, nu? .si e cu acel cineva dintr-un anumit motiv atata timp cat e cu el, ramai asa...ca s-ar putea sa fi dezamagit.cunosc cazuri
Poi.cred ca mai intai ar trebui sa afli daca intr-adevar te place.nu doar sa crezi. incearca sa te dai bine pe langa ea, sa fii mereu prin peajma ei. si poti si sa vb cu vreo prietena de a ei sa afli despre ea si ube ei "doar din curiozitate". oricum... o fata cand e dezamagita in dragoste, mai greu se apropie de altcineva. acum depinde si de fiecare in parte. pup:*
Am un vecin si are o gaina de care imi place dar... e a lui. Astept sa sara gardul la mine si abia atunci ma gandesc sa o fac ciorba :p
Mai intai vb cu ea...nu poti stii sigur daca te place sau nu daca e implicata intr-o alta relatie
Nu fi magar si te baga in relatia lor... pune-te in locu aluia...eu daca as fi el si te-ai da la prietena mea, sau "i-ai fi in preajma mereu" o data ti-as zice sa faci pashi, si a doua oara ti-as sparge fata. Treaba ta... oricum, in primul rand nu e frumos. Eu am fost cu mai multe femei maritate sau cu prieten...doar mi-am facut treaba cu ele si apoi le-am zis la barbatii cu care erau k sunt niste curve cu toate ca puteam sa raman eu cu ele. Crede-ma, le faci si lor un bine, si tie.
Cred ca cel mai bine ar fi sa i spui ce simti pentru ea.altfel o sa regrety k nu ai facut o ...nu cred ca e bine sa te amagesty.macar sty ce ay d facut vorbestey.bafta