anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o colega super rea. Se poarta foarte urat cu mine si se ia de mine frecvent. Face asta cu mai multi, dar pe mine chiar nu ma lasa in pace. Imi puteti spune ce sa ii zic sa ma lase in pace? Cum sa ma apar cumva de jicnirile ei? Ce sa fac?
P.S. Sunt clasa a 8-a.

Răspuns Câştigător
| MeForeverAlone a răspuns:

Eu cred că e geloasă pe tine. De obicei fetele rele se poartă urât cu fetele mai frumoase sau cel puțin mai deștepte pe ele. Eu zic să nu lași garda jos, să nu te lași călcată în picioare. În viață vei avea de a face cu multe persoane de genul acesta, și trebuie să fii pregătită.
Știi, cuvintele întotdeauna dor mai tare decât palmele. Dacă se ia de tine, ia-te și tu de ea. Fii mai nesimțită decât ea. Răspunde-i cu cele mai bune replici pe care le poți găsi pe internet.
Uite, fă-ți cont de wattpad și citește asta:
https://www.wattpad.com/......at%C4%83-1
crede-mă, replicile sunt bestiale!
Improvizează! Spune-i în față tot ce ai de zis! Riscă și fii curajoasă! Dacă îți face ceva mergi direct la director. E mai convenabil decât să mergi la dirigintă, pentru că așa îi vei arăta că s-a luat de cine nu trebuia.
Poate că nu i-a păsat nimănui de bătăușul școlii, pentru că și-o merita, dar tu nu ți-o meriți. Am dreptate? Așa că în momentul în care se va lua de tine și vei chema părinții la școală sau vei merge la director, cred că nu se va mai da așa isteață.
Sau dacă te amenință într-adevăr că te bate să-i spui ceva gen:
,, Dă-i drumul, abia aștept să chem poliția!"
P.S: Ultima idee a fost un pamflet, nu trebuie luată neapărat în considerare.
Multă baftă!

| anonim_4396 explică (pentru MeForeverAlone):

Merci de sfat! Si o mai fost ea pe la politie...de vreo doua ori. Dar nu asta conteaza. Asa o sa fac. Trebuie sa iau atitudine. Nu m-am prea gandit sa merg la director. Pana acum eu si mai multi colegi ne-am dus la diriginta sa ii spunem, dar nu facea mai nimic in legatura cu asta. Este o idee foarte buna. Multumesc inca odata happy

| MeForeverAlone a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu plăcere!
și faceți și voi ceva să fie exmatriculată, ce naiba...

Am incercat. Dar diriginta nu vrea de nici o culoare sa ii scada macar media la purtare sau ceva de genul. O sa facem ceva in continuare.

Eu cred că fata are ceva pile prin școală, o fi fiica vreunui om important

22 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Dă-i una în gură, ce aştepţi? laughing

| anonim_4396 explică (pentru Laura):

Avand in vedere ca pe a 5-a l-a facut praf pe batausu orasului..care era a 9-a..mai bine nu.

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

O fata de a 5-a l-a facut praf pe unul de a 9-a care mai era si batausul orasului? Dar cine e aia, fiica lui Hulk? laughing

| Laura a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba mai bine da, dacă într-adevăr nu are dreptate în ce spune. În cel mai rău caz ţi-o iei şi tu, dar măcar n-ai stat să înghiţi. Aşa se rezolvă problemele în şcoli, altfel o să continue bine mersi.

| MeForeverAlone a răspuns (pentru Mayhem666):

Poți să știi? Poate e fiica vreunui criminal și știe bătaie...ori a fost într-un acces nebunesc de furie

| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Avand in vedere ca e in clubul de Judo din judet si se antreneaza
inca de la 6 ani. Se poate.

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Are pielea verde? laughing

Atunci fă și tu cursuri de arte marțiale...

| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Decat de la machiajul strident

As vrea dar nu pot deoarece am probleme pulmonare inca de la 3 ani si de aceea nu pot practica nimic din ce are legatura cu sportul.

Uf, Doamne
Dacă aș fi acolo m-aș lua la trântă cu nebuna

| Mayhem666 a răspuns:

Cand iti mai zice/face ceva, BOOM, o palma peste bot si un "du-te dracu" rezolva tot. Good Luckwinking

| T0T a răspuns (pentru Mayhem666):

Violența nu este răspunsul.

| Mayhem666 a răspuns (pentru T0T):

Stiu asta laughing

| Divy a răspuns:

Spuse-a la mama laughing

| DenisaNicoletaG a răspuns:

E doar invidioasa, nu trebuie sa ii zici nimic, tu e bine ca cedezi si nu ii spui nimic. Intr-adevar e urat ca cineva sa te jigneasca dar daca tu continui s o jignesti pe ea o sa iasa mare tambalae. Sfatul meu. Cel destept cedeaza.; 0

| GreenVoid a răspuns:

O bati n ai ce face.Nu poti singura, aduci ajutor. Daca tot zici ca se ia de toata lumea sigur gasesti voluntarilaughing

| Mary205 a răspuns:

Eu zic sa comunici problemele tale unui adult (parinti, profesori) pentru ca un adult stie cel mai bine ce sa faca.
Daca iti faci dreptate singur o sa fie mai rau.
Sper ca te-am ajutat si ai grija cu fata asta.