| deeadeea111 a întrebat:

Am o decizie greu de luat...cum as putea sa pun pe balanta situatia fara sa ma stresez prea tare si ofer un raspuns cat mai bun?
Funda happy

Răspuns Câştigător
| Castorul a răspuns:

In primul rand incearca sa dormi mult inainte de a lua decizia. Cand suntem obositi avem tendinta sa exageram.
In al doilea rand incearca sa te "detasezi" putin de situatie, imagineaza-ti ca consecintele nu pot fi asa de rele orice ai alege. Asta ar trebui sa te ajute sa fii mai obiectiva cand iei decizia.
In al treilea rand, eu adesea in situatii de genul, daca nu si nu, dau cu banul. Nu aleg tot timpul ce pica, dar in secunda in care arunci moneda, pentru o fractiune de secunda iti trece prin cap ce ti-ai dori cu adevarat sa pice. Si adesea ce iti doresti tu cu adevarat/ce ai simtii ca trebuie sa alegi, aia e alegerea cea mai buna happy
Bafta multa happy

4 răspunsuri:
| deeadeea111 explică:

Multumesc pentru sfaturi...am reusit in cele din urma sa aleg

| MDenisee a răspuns:

Te gandesti mult la situatie, apoi gasesti punctele bune si rele si le compari care are mai multe care ar fi mai potrivite

| Sebastian2014 a răspuns:

Stiu ce trebuie sa faci:oricand ai de luat o decizie, fie ea mai mult sau mai putin calma trebuie sa fii linistita, nu nervoasa, nu prea fericita, ci intr-o stare normala.Stai in liniste pe scaun daca vrei in camera 10 minute si concentreaza-te pe respiratie.Asigura-te ca respiri adanc si din diafragma(adica din abdomen). Poti face asta cu ochii inchisi sau deschisi, cum te simti tu mai bine.Asta e meditatia, dupa asta o sa fii linistita si o sa poti cantari lucrurile si ai sanse mari sa iei decizia buna. Sper ca te-am ajutat si o zi buna! happy

| Octavia1 a răspuns:

Incearca sa te relaxezi, daca poti sa mergi la un pshilog sau undeva unde te relaxezi gen: spa... Sau daca nu poti eu zic asa : Cand ai decizia de luat incearca sa crezi ca totul va fi bine, nu uita optimismul e cea mai buna arma! Sper ca te-am ajutat! :*