anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o dilema. Acum doi ani am facut cunostinta cu o fata cu care ma inteleg foarte bine care ma place de atunci de cand ne-am cunoscut. De abia anul acesta pe la sfarsitul verii am descoperit acest lucru si la un moment dat m-am gandit mult la acest fapt care m-a determinat sa ma indragostesc si eu de ea iar acum... suntem impreuna! big grin Doar ca singura problema: este o relatie la distanta, din judete diferite. Ne intelegem foarte bine, tinem mult unul la celalat si tinem legatura prin telefon, mess si ne vedem doar prin vacante. Deci intrebarea mea este: rezista o relatie la distanta? Ca din cate am inteles prin vorba aceea: "Ochii care nu se vad se uita."

Răspuns Câştigător
| dreamgirl16 a răspuns:

Depinde de caracter,daca sunteti gelosi nu are nicio sansa[sau se pierde armonia], dar nu vreau sa te descurajez pentru ca nu va cunosc, si s``ar putea sa reziste destul de muult!:X Daca va iubiti cum zice mamasita00 "maxim"!love struck Trebuie sa aveti grija si extrem de muulta incredere.sa comunicati ff muult si orice lucru neinsemnat ce s``a intamplat in ziua aceea sa vi`l faceti cunoscut!~:X Asta sporeste increderea, si nu va faceti gelosi unu pe altu.e greu si daca va``ti vedea zi de zi dp un timp in care va "jucati"cu gelozia...crede``ma stiu din propria experientsa!:X Fiti cuminti, bafta:*

2 răspunsuri:
| mamasita00 a răspuns:

Am prieteni care sunt de vreo 3 ani impreuna. Sunt in tari diferite. Se vad doar in vacante. Se iubesc. Maxim. Deci da, rezista, depinde de caracterul fiecarui om si de cat de mult va iubiti. Mult succes :*

| IOOI a răspuns:

Clar nu rezista. Mai aveti putin ...si se rupe