Poate suna iresponsabil ce te sfatuiesc dar decat sa aveti contact cu posibile urmari nedorite mai bine incercati oral si mai trageti de timp o perioada pana sa se intample.
Sa intamplat deja.
Atunci asta e, nu au dreptul legal sa te forteze sa mergi la ginecolog:
1. "Conform conventiei ONU privind drepturile copilului si legislatiei nationale, minorii au dreptul la respectarea intimitatii si demnitatii lor"
2. "Verificarea virginitatii: Aceasta este o practica lipsita de validitate medicala, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii o considera o incalcare a drepturilor omului si o procedura neetica"
Poti mentiona oricarui ginecolog care are tupeul sa puna in practica asa ceva articolul 5 din CEDAW, vor sti despre ce e vorba, si totodata descurajati de faptul ca stii legea.
In concluzie nu are cum sa te oblige, nu te duci si punct.
Daca ma voi opune va stii direct raspunsu
Nu are voie ginecologul sa accepte aceasta procedura, este ilegala, ii spui tatalui tai ca ti-e rusine sa fi verificata jos, oricum crede ce vrea, sau va ascundeti relatia, mai mult nu ai ce face.
Se pare că au mai multe drepturi decăt obligații. Mai educă-i ca părinte dacă mai poți.
Daca chiar te iubeste si iubitul e major, spune-i sa te ceara de nevasta de la părinții tai, căsătoriți - va si nu mai are nimeni treaba cu virginitatea. Daca iubitul nu e interesat de căsătoriei iti pierzi vremea si tinerețea degeaba cu el.
Iubitul meu nu este major are abia 17 ani
Nu poti da spaga asistentei, trebuie sa dai spaga medicului care te examineaza. Daca ii explici situatia poate te ajuta.
Dar mi se pare penibil ce face tatal tau, eu in locul tau nu as mai vorbi cu el dupa 18 ani
I am spus ca voi merge, si dupa nu voi mai vorbi cu el pentru ca din moment ce mi-a dat voie sa am un iubit si sa il aduc acasa la ce se asteapta?
Eu cred ca ti-a dat voie sa ai un prieten nu un iubit.
Nu mai vorbi cu el. Iti taie si el banii de buzunar.
Ginecologul nu poate face teste de virginitate, sunt ilegale. Un examen la ginecolog nu poate determina daca esti virgina sau nu.