Pentru ca nu are nici un prieten si e si urata se razbuna pe voi, si, pe tine.Tot ce e posibil ca tu sa ai ceva pe care ea nu-l are, poate esti frumoasa si ii e ciuda.Trateaz-o cu cea mai crunta indiferenta,ca si cum n-ar exista. Daca ti se mai adreseaza ai doua variante,sau NU AUZI sau ii spui,pur si simplu,"nu ma mai deranja". Persoanele ca ea sunt de fapt foarte nefericite si amare pe dinauntru, daca ati pune-o cu totii la zid, ar da in plans si ar recunoaste ca ar vrea sa fie ca voi si ca se simte foarte singura.Vai de capul ei, numai in pielea ei sa nu fii. Ocoleste-o si nu-i da nici o atentie.
Genul asta de persoane trebuie lasate in pace, sa fiarba in propriul orgoliu. Fa o conventie cu colegii sa nu o mai bagati in seama, se va da pe brazda destul de repede. Si in niciun caz sa nu asculti ce-ti spune! Cu totii suntem perfecti asa cum suntem, mergem pe drumul nostru spre succes. Bafta in imblanzirea scorpiei.
Pai ar trebui sa o faci sa inteleaga ce statut are ea pentru voi cei din clasa si sa ii demonstrezi ca te simti bine asa cum esti. Sper ca te-am ajutat. fundita?:X
Bună! De ce nu încerci să o ignori total? Dacă ați face așa, și tu și colegii tăi, ar vedea că nu vă pasă de răutățile ei și v-ar lăsa în pace! Probabil îi face plăcere să enerveze și cred că sunt destui care, la rândul lor, își bat joc de ea! Cel mai bine este să o ignori! Nu te mai lua de ea. Își va da mai târziu seama că a greșit.
P.S de ce nu afli ce are cu tine mai exact? Poate că ai supărat-o cu ceva și acum se răzbună. Nu încercați, nici tu nici colegii tăi să o întărâtați sau să deschideți conflicte.
Ca sa te lase in pace incearca sa nu o bagi in seama indiferent de"atacurile"la care esti supusa.Crede-ma,eu asta as face.Fii indiferenta si astfel se va"retrage"ea de bunavoie si isi va da seama singura de "imaginea"care si-a facut-o in fata tuturor, nu doar a ta.Indiferenta e singurul"atac"pe care il poti folosi, nu baga in seama orice gluma proasta care vine din partea ei...