| Nyuh a întrebat:

Am o fata in clasa care se poarta urat cu toata lumea, are doar fite`n cap, eu sunt a 6-a dar sunt cu un an mai mare ca ea, ea are 12 si se gandeste doar la baieti, e cam penibila laughing.
Si chiar nu merita sa`mi consum viata gandindu`ma la ea, dar ideea e ca toata lumea e prietena cu ea -__-. Cum?!
Le copiaza pe toate fetele de a 8-a, imediat ce vede o bluza sau ceva la o fata de a 8-a a doua zi are una la fel. Se crede excesiv de bogata fiindca are * O vila la munte * [ E o casa putin mai mare intr-un sat uitat de lume ] si toti o cred o printesa -_-".
Nici prea draguta nu e, vina machiata si fardata la scoala si toti profesorii o plac, e geloasa pe toata lumea si " Baga strambe" mereu.
De fapt ma enerveaza la ea faptul ca pe mine ma uraste si mereu cand ma vede ca stau cu o prietena o striga [ ea e printesa, nu poate veni pana la ea daca are ceva de spus, o striga din celalalt colt al clasei ca la tara laughing ].
Deci, ce as putea face sa nu ma mai enerveze asa de tare? Ceva ca sa o enervez si eu pe ea laughing

Fundita ^^

7 răspunsuri:
| blackangel95 a răspuns:

Fa-o de ras in fata clasei gandeste-te la ceva. de ex pune-i guma in cap sau apa/suc pe scaun ca sa se ude, sau poti sa ii strecori ceva in sucul (bautura) ei de exemplu praf de creta, frunze de flori sau obiecte mici iai caietul cu o tema si rupeio si arunc-o sau ascuneil k profesorii sa o certe k nu si.a facut tema vz sa nu isi dea seama k ai fost uh, fai ceva ca sa rada toata clasa de ea sau un baiat pe care il place de exemplu. gaeste-i tu un punct slab si ataco acolo unde o doare sau amintestei de un lucru jenant pe care le.a facut ea in trecut dar de fata cu toata lumea sau poti sa ii strecori in ghiozdan un lucru al unui coleg din clasa in asa fel in cat sa creada k ea le.a furat dar ai mare grija sa nu se prinda nimeni...scuze ca iti dau idei din astea diabolice dar asa ii face-am eu unei colege. funda?

| MyObsession a răspuns:

Hmmm...
Ar fi bine sa n`o bagi in seama,chiar nu merita stiu ca nu poti sa traiesti asa dar asta e.Ea vrea doar sa ii faca pe toti gelosihappy
O idee ar fi ca, daca s`ar lua de tine poti sa-i inchizi gura usor cu replici dureroasehappy
"Hai sictir"
"Cimen"
"Ghiutane"
"Esti mai zdreanta decat presu` matii de la intrare "
Daca toate caprele ar fi ca tine, ar paste pe asfalt!
Hai sifon
So calaresc pe mata
Nu spune prostii mereu, ci doar cand deschide gura.
Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?

Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid.

Cand vorbesti cu mine sa taci din gura!

Daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti.

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?

Ai nevoie de licenta ca sa fii asa de urata?

Orice fata are dreptul sa fii urata, dar tu abuzezi de acest drept.

Hai spune-ne tot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde.

Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata...

Stiu ca nu esti prostul nimanui... dar cineva o sa te adopte odata si odata.

Ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.

Felicitari pentru noua ta prietena... pacat ca nu o place nimeni!

De obicei e nebun, dar are si clipe de luciditate cand e doar idiot.

Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind?

Suferi de boala aia de a te baga in treburile oamenilor.

Cum de doi oameni asa de frumosi ca voi... au un copil asa de urat?

Intodeauna mi-am dorit sa am pe cineva la care sa tin, sa il iubesc, sa imi fie prieten... Dupa ce te-am intalnit pe tine m-am razgandit.

Trebuie sa recunosc ca ai adus religia in viata mea... Pana nu te-am cunoscut nu credeam in Iad!

Cum trec zilele si ma gandesc ce norocos sunt... pentru ca nu esti aici ca sa mi le ruinezi.
Multumesc ca ai fost o parte din viata mea... nu stiam ce e o viata de caine pana sa te intalnesc pe tine.
Inainte sa pleci, poate ai vrea sa-ti iei cutiul din spatele meu... probabil o sa mai ai nevoie de el.
Arati foarte bine pentru varsta ta... zici ca ai fi in viata.
Cand eram impreuna ai spus ca ti-ai da viata pentru mine, acum ca ne-am despartit cred ca e cazul sa te tii de promisiune.
Suntem prieteni de mult timp... ce ai zice sa renuntam?
Sunt asa de trist fara tine... parca ai fii aici.
Felicitari pentru bebelus... inca nu ai aflat cine e tatal?
Prietenii tai vroiau sa faca ceva special de ziua ta... asa ca ne-am gandit sa te trimitem la culcare.
Cine are un creir mic, o gura mare si o parere de care nu tine cont nimeni? TU!
De ce intodeauna oamenii prostii au o gura mare?
Sper sa nu faci copii, ar fi pacat sa infestezi lumea cu prostia ta.
Nu imi multumi ca te-am insultat, a fost o placere.
Te ratacesti mereu in ganduri... e un teritoriu necunoscut pentru tine.
Nu ma supar ca vorbesti asa de mult, atat timp cat tu nu te superi ca eu nu te ascult
Nu vreau sa te fac maimza. De ce sa imi asum eu meritul pentru ceea ce ti-ai facut singur?
As vrea sa te insult, dar nu cred ca te-ai prinde.
Daca ai fi de 2 ori mai destept ca acum, ai fi un mare idiot.
Sunt impresionat, nu am intalnit niciodata o minte asa de mica, intr-un cap asa de mare.
Acum stim de ce unele animale isi manca copiii.
Scuza-ma, ma confuzi cu cineva caruia ii pasa de ce spui tu.
Acum e un moment potrivit pentru a deveni o persoana disparuta.
Nu esti asa de idiot precum vorbeste lumea, esti mult mai idiot.
Sau le poti inventa chiar tuhappy p.s.: asta doar daca se ia de tine!happy

| neekole a răspuns:

In clasa a6a ma gandeam cum sa fac sa iau note mari, dar vad ca asta nu se mai poarta acum. Ca sa-ti raspund la intrebarile tale, cred ca ar trebui sa stii ca din ce ai zis, tu pari cea geloasa. Poate cand vei citi ce am zis vei zice ca nu te cunosc si ca nu e deloc asa, dar de ce sa negi si fata der tine?
Revenind, fata pe care o descrii pare cu adevarat ingamfata si fitoasa. Dar din ce ai zis, se pare ca numai tu o vezi asa. Nu cumva tu esti problema? Adica ai zis ca toti colegii o plac, dar poate ca tu nu o placi si o descrii asa pentru ca ai vrea sa fii in locul ei. Sa stii ca nu te critic. Toti am trecut printr-o astfel de rivalitate. Poate daca ai incerca sa te imprietenesti cu ea ai vedea lucrurile altfel. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?

| Darkiestmusic a răspuns (pentru neekole):

Bla bla bla nu stii nimic cum adica ea e asa o scarba si mai trebuie sa si se imprieteneasca cu ea?! cine stie, poate ca fetele si baietii se dau in vant dupa bogati si daca tot zice ca are o vila asa de mare,, intoarceio`` si tu zi si tu zi ai o vila mare? chiar asa? vai ce tare chestia asta trebuie data la stiri! incredibil chiar in cartea recordurilor! si daca nu va avea replici isi va pierde din prieteni putin cate putin pana cand va ramane in singuratate cum ai facut tu! si zi sa isi aduca pozu ea langa vila aia ca sttii vorba aia:NU CRED PANA NU VAD si inca un sfat cand te va baga in seama arata-i degetu mijlociu sau intoarcei spatele cum te ia ea in sictir asa s-o iei si tu! funda?

| βeβeℓușa a răspuns:

Sincer scumpo mai bine nu o mai băga in seamă decât să o înjuri dă dovadă că ești mai bună ca ea. Când eram în clasa a 4 a aveam o colegă foarte rea(de fapt două) Ele se numeau Crina și Natalia.Se credeau cele mai deștepte. Acum sunt foarte bine gandidumă că în acel an curios si plin de muncă eu nu le-am băgat în seama și am dat dovadă de bună purtare și toți erau mereu prietenoși cu minehappy acum nu știu ce s-a ales de ele și nici nu îmi pasă. În fine ce vreau eu să spun e că decât să îți irosești viața pentru niște proaste ca ele mai bine comportăte super cu restul si încearcă să le dovedești celorlalți cât de tandră și bună ești.Ea probabil e doar geloasă. Mult succeshappy

| cOPPY a răspuns:

Daca te ia in seama si iti spune "hahaha ce haina demodata ai " sau ceva in genul asta sa o iei peste picior si sa ii spuiseman cui ma lauda, sau daca sune"uite ce par are, sau uite ce cutare are tu sa-i spui "aa merci, nu stiam ca iti place parul meu sau depinde de ce spune ea, sau pur si simplu tragei o fata din aia sictirita(asta daca iti podi ridica spranceana)sau cand striga:
-X, vino putin! tu sa-i spui fetei aceleia "X"
-Vai du-te mai repede la printesa ca altfel iar baga strambe despre tine.si sa spui pe un ton putin ironic si in ras. si daca aia comenteaza la tine tu sa-i spui
-Da' ce ai, nu e asa, sau sa le povestesc ce ai zis despre aproape toti din clasa.
Na sper sa te ajute sfatul meu :*FII DURA CU EA, IAO PESTE PICIOR, RAZI SI TU DE EA; sau cum ai spus tu cand le copie pe alea din clasa a 8 a tu sa ii spui:"Lasa xeroxul sa-si faca treaba ca saracul n-o sa mai aiba ce face".
Ai inteles ideea? fii ca ea o "printesa"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Prefate ca nu exista! Si eu am o colega mai rea si o ignor mereu. Oricum, gandeste-te ca pe la 18 ani o sa arate urat avand in vedere ca se machiaza la 12 ani.Da-o incolo!
Pa.