| sivvy2 a întrebat:

Am o foarte mare grava problema! am avut balul bobocilor si am mers cu o prietena varul ei si un prieten de-al varului ei am ajuns la bal ne-am asezat pe canapele am servit suc bere si altele. ei bine prietenei mele ii place de prietenul varului ei dar prietenul varului ei ii place de mine si chiar ne-am sarutat cu pasiune dar in cealalta parte a clubului. si amundoi ne iubim ne adoram si traim momente foarte placute s pline de veselie(mergem in parc ne plimbam)si acum nu stiu ce sa fac pentru ca nu pot sa imi tradez prietena desi ea cred ca s-a prins ca eu si baiatul acela suntem impreuna. dar tot nu il lasa pe prietenul vaului ei in pace incearca sa-l agate si ma enerveaza intr-o seara i-am zis ca e prea geloasa.ma rog eu locuiesc in brasov de nici un an si nu prea stiu multe locuri de iesit in oras va rog spuneti ce sa fac in legatua cu problema asta funda+vot

Răspuns Câştigător
| MissIndependenttt a răspuns:

Pai daca tu nu ai curaj sa ii zici,vorbeste cu prietenul tau,si zi sa incerce el sa vb cu prietena ta intru'un mod cat mai frumos, zicandu-i ca sa nu mai incerce, deoarece voi doi sunteti impreuna si tineti mult unul la altul:*

4 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

La balul bobocilor se serveşte numai bere? Vin, coniac, drogs, astea nu? Şi la urmă sex!?! Pentru ca să fie tacîmul complet. De la bal...hai la spital! Păi, ce fel de-a mai balul e ăsta?

| MarrieMarie a răspuns:

Pai eu as zice asa ca daca baiatul cu care esti tu nu o place pe ea nu ar fi nicio problema! Incearca sa nu-i spui chestia asta adica daca vezi ca incepe sa va strige relatia ai putea sa ii spui

| Andreutzaaandreea a răspuns:

Pai asta e nu poti obliga pe cineva sa te placa si asta ar trebui sa invete prietena ta nu esti tu de vine ca acel baiat de place pe tine si nu pe ea. si nu te mai ascunde atat

| Crissena a răspuns:

As zice sa nu te ascunzi, mai ales ca si el tine la tine. E posibil ca o discutie face-to-face sa rezolve totulwinking