Totul e doar în mintea ta. Cu puțin control reușești.
Totul ține de cum îți foloșești tu creierul în privința asta.
Dacă de fiecare dată înainte să adormi tu te gândești că aolo iar o să visez aia și aia, normal că așa o să se întâmple.
Am aceeși problemă, dar cu visele urâte, însă am învățat să mă controlez!
Femeie,esti tu socata si creierul are prostul obicei de a retine experientele traumatizante.O sa se duca in timp,daca incerci sa intelegi singura ca e o amarata de operatie,nu un sacrificiu uman.O alta solutie ca sa nu zici ca sunt rau, mergi in padure, unde sunt ursi, singura la miezul noptii. Daca mai scapi o sa uiti de operatiem, daca nu....asta e, oricum uiti de operatie.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Iti infingi frica si te operezi din nou
glumeam o sa treaca cu timpu si mie mi so intamplat da nu cu operatie
Pai cum sa o dezamagesti? Doi nebuni se inteleg
Eu stiu din experienta )))