| scutestema a întrebat:

Am o gramada de cosuri, am 18 ani si ma chinui sa scpa de ele de vreo 2 ani si ceva si nici un rezultat,nu asta mi-au iesit si pe spate x_X, cu ce sa ma mai dau? crying

Răspuns Câştigător
| FriendsWithBenefits a răspuns:

Te poti duce la dermatolog pentru a lua un anume tratament, dar daca vrei ceva rapid si cat de cat folositor incearca masca asta : 2 lingurite de bicarbonat si amesteci bicarbonatul cu vreo 300 ml de apa. Iti faci masca si iti spun eu ca se curata fata :X. Am incercat-o pe pielea mea. Funda?batting eyelashes

| scutestema explică (pentru FriendsWithBenefits):

In seara asta o sa fac masca asta, sper sa nu imi provoace iritati sad...eu am incercat cu aspirina sau pretnison le pisam si tot asa cu apa faceam o masca si parca numai sunt asa rosii cosurile dar tot se cunosc naspa

5 răspunsuri:

Nu-ti face ma iritatii stai calm\calma, dar o faci de maxim doua ori pe saptamana, nu de mai multe ori. Am uitat sa-ti spun asta.

Ok,chiar in seara asta mi-am facut...si mersi ca mi-ai zis si celalalt detaliu...si daca fac in fiecare zi de ex. ce se intampla?

Te alegi cu fata iritata daca faci, ia zii ai vazut rezultate?smugsmug

Eee nici chiar din prima ziwinking... oricum nu mai am roseata aia de la cos x_X...peste 2-3 zile mai fac o masca