Partea a 2-a... Prima cred ca am scapat-o. Oricum ideea, din ceea ce inteleg eu este ca prietenul tau este un tip mai dur, care nu suporta dulcegariile si incearca sa te enerveze si sa vorbeasca urat cu tine ca sa nu-ti ofere sansa de a-i vorbi tu lui frumos...
Complicata situatie. Tine destul la tine cat sa nu vrea sa fuga "ca dracu de tamaie" si in acelasi timp se "chinuie sa il urasti". Nu isi doreste in fond sa il urasti, parerea mea. Nu stiu ce fel de relatie se poate naste de aici. Nu stiu daca sufletul tau va suporta constanta lui suparare, nervii, lipsa de romantism, lipsa de comunicare. In fond voi nu vorbiti unul cu altul - va ironizati, va tachinati, va certati si va chinuiti. Nu cred ca este benefic pentru nici unul din voi.
Probabil tine la tine, in felul lui ciudat. El vrea ca tu sa te porti mai mult ca un prieten sau o tipa dura decat ca o fata romantica si iubitoare. Daca poti si nu o sa-ti fie greu, peste mana sa o faci in mod firesc, atunci poate se poate...
Sunteti impreuna? Daca nu, nu are cum sa tina la tine din prima clipa. Poate te place si faptul ca nu-i plac dulcegariile nici nu-ti spune lucruri frumoase. Cati ani aveti? Probabil ca in timp o sa va intelegeti doar din comportament....si faceti mai multe fapte care sa dovedeasca dragostea unuia fata de celalalt.
Din ce am inteles voi doi va iubiti sau sunteti atrasi unul de altul... dar nu va fi o reletie pe termen lung...parerea mea