anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..acum un an am fost la verisoarele mele in vizita atunici venise si verisorul lor in vizita [e var de-al doile cu mine ] nu il cunostaem dar am inceput sa vorbim,, ne uram,, dar mie imi place de el si el a dat semne adica a facut o chestie pe care nu o face oricine asa ca vre el si prin vorbe ma intrebare ceva diferit de ce m-ar intreba cineva dezinteresat de mine doar ca suntem verisori...de-ai doilea mie imi place de el nu i-am spus dar mereu ne tachinam "ne batem " laughing si mai multe. C e pot sa fac?

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Eu cred ca nu e nici o problema ca e verisorul de-al doilea.Problema e ca voi va cam placeti, dar aveti ''frictiuni ' datorate si acestei false probleme.Mai bine incercati sa fiti prieteni si cu asta basta.

| simona_6231 a răspuns:

Acelasi caz il are si o prietena de`a mea, numai ca la ea e verisor primaroh go on...tot timpu imi spune ca vorbi cu varumeo si sa vezi ce frumos imi vorbi si ce frumos elaughing...eu i spun sa nu se mai gandeasc la el dar tot nu ma intelegehappy, acum de tine nu stiu ce sa zic, bine ca la tine sunteti de gradu 2.

| T. AC a răspuns:

Daca sunteti rude prin sange nu spun nimic dar daca nu aveti legatura genetica s-ar putea face cevala mine in oras s-a sinucis unul ca era indragostit de versoara lui si ea de el numai ca parinti le interziceau sa aiba vreo legatura