60-10 = 50 Kg
Asta e greutatea ideala pentru inaltimea ta.
Daca esti musculoasa, e normal sa cantaresti mai mult.
Incearca sa dai jos circa 4 Kg si vei fi ok.
Eu am fost un, om obez! și gras! ajunsesem să cântăresc chiar și aproape 100 kilograme la1.75 pe care îi am. Mâncam de la.stres.și pe o parte baxam în mine toate mizerile cipsuri, ciocolată, toata prostile sucuri "naturale" coola Fanta, carne mâncam la ore târziu..., haos total! plus că munceasc într-o fabrică unde se taie porci, mile, oaie, vacă, îți dai seama era mult mai la îndemâna carnea puteam lua direct carnea aicia din fabrică cu banii bine înțeles Și eram cât un porc! Serios ajusesem gras! și obez! rău de tot 100 kilograme. Total anormal!
Și mie prietenii îmi spuneau la muncă onur da ce ai "slăbit" mai poți? )) eram cât ușa)) la muncă la noi toți sănt urși, care mai de care cu ceafă cât bivolul. jale cei îi fiabrica asta. jale...
Prietenii tăi poate nu-ți spune ție asta să nu te facă săte simți prost, și descurajată, și de rușinea lor nu-ți vor spune poate Adevărul și realitatea în care te afli. Dar eu îți spun ești puți plinuță.
Eu îți spun Adevărul cu Adevărat eu am fost cu Adevărat un om obez! Și gras! Mi-e mi-a luat mai bine de jumătate de an să slăbesc și să ajungă la momentul de față să cântăresc 74 kilograme actuale! Am lota în 2 luni 3+ kilograme în plus iarăși!
Ești puțin plinuță pentru tine este de ajuns să dai jos din kilogramele tale doar 8 sau maximul tău sa fie 10 kilograme în care să slăbești! Dar cum? Sport grăsimea din corpul nostru nu se "evaporă" și nici cu "ceauri" "naturiste" sau "tratamente" "minune" pline de cancerigene! și alte metode car Să-ți pună viața în pericol, nu lua nici fel de Pastilel ce vezi pe internet care îți spun că " vei slăbit" alea sănt otravă! Pentru sănătatea ta! Și a noastră la toți!
Eu după programul meu de muncă merg la alergat în parc și fac asta în fiecare sâmbăta și duminica cel mai mult atunci am timpul meu liber în cursul săptămânii sunt la muncă. Efort fizic! Ce însemnă asta? Sport! Nimic absolut altceva. Faci sport zilnic alergi în parc, până ajungi la kilograme dorite de tine. Bine înțeles că asta vine și cu responsabilitate de? a nu mai consuma mânca habotnic! cum mâncam eu. Și să nu mănânci la ore târziu cum mâncam eu. Și sa nu mănânci/ să nu consumi cipsuri, dulciuri, cola, Fanta și alte porcăriile pline de grăsimi ce se pun pe noi de 2 ori mai mult! Nu sănt sănătosă dulciurile de niciun fel! Sânt mizeri procesate pline de cancer pentru noi oamenii.
Elimină și nu mai bea niciun fel se sucuri! Elimina nu mai mânca niciun fel de dulciuri, nu mai mânca la ore târziu.
Faci sport alergatul în parc! efort fizic alergatul în parc! Da alergi, nu te joci. Îți iei cu tine o sticlă de apă și te pui pe slăbit! Altfel rămâi cu grăsimea!