anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare! Am 19ani si pana la varsta asta am avut doar 5 prieten(iubiti) si sun si virgina, e vreo problema? ma simt urata, si lasata deopartecrying

Răspuns Câştigător
| Noreasontosimle a răspuns:

@ AlExIa stupid raspunsul...Cum adica nu mai e la moda sa fi virginalaughing) e o prostie. Adica acum e ceva fain si in trend sa ti incepi viata sexuala atat de devreme, e adevarat fetele de genu' sunt cautate, dar o sa aiba de suferit la urma. pentru ca orice baiat la un momentdat se satura de toate panaramele. cauta si ei o fata cuminte, poate chiar "virgina" ma rog.
TU dee. sa fi mandra ca esti virgina la varsta asta. Nu este o rusine, ba din potriva! si nu trebuie sa te simti data la o parte. O sa gasesti tu baiatul potrivit, care sa te merite, si sa te faca fericita. :*

9 răspunsuri:
| borntotwerk a răspuns:

Buna,pai eu am 13 ani si am avut pana acum 7 prieteni(primul a fost la 11 ani) si daca estj inca virgina cred ca e o problema fato pentru ca in zilele de acum nu mai e la moda dar cel mai important este ca atunci cand o faci trebuie sa-ti placa acel baiat..., iar daca nu te simti pregatita nu o face si nu trebuie sa-ti fie rusine daca inca estj virgina inseramna ca nu estj ca toate curvele de isi pierd virginitatea la 12 ani..., pup.

| MARIA_3757 a răspuns:

Pai. dupa mine nu.ar trebui sa fii mandra ca nu esti ca toate celelalte fete si ca nu iei toti barbatii la rand ca sa zic asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dc sa te simti urata?:O Daca ai 19 ani si ai fost cu 5 baieti inseamna ca esti o fata cu capul pe urmeri care nu se arunca in patul oricarui baiat pe care il cunoste de 1 zi.Si nu conteaza daca esti virgina! cand o sa te simti pregatita o sa faci si "pasul cel mare"winking stai linistita! nu ai de ce sa-ti faci griji.Sunt multe fete care gandesc asa pentru ca se mai trezeste cate o idioata sa se laude cu ce a facut ea...si cu cati a fost...si da dovada ca e o *****.Nu trebuie sa te iei dupa altii sau sa te crezi inferioara daca nu ti-ai inceput viata sexuala inca.Toate la timpul lorwinking

| EuTeIubesc a răspuns:

Nu e nicio problema!oh go on
Nu esti lasata la o parte, dar uneori viata iti audce, sau iti ia prieteni
incerca sa.ti faci prieteni noi, dar nu.i uita pe cei vechi
si oricum, nu cred ca esti urata:*, toti oamenii sunt frumosi

| christian1man a răspuns:

Nu asculta in gura lu alexla aia.ca mai nou are drepate moda e la 15 ani sa sara pe treabatongue stai chill.am o versioara are 22 de ani si e virgina:p a zis ca nu o mai interezeaza pentru ca majoritate au fost pe interes.si cand o sa creada eah ca e momentu o sa o facka.nu ai cum sa te simnti urata, pentru ca asta nu te va ajuta cu nimicwinking:d.si daca te mai gandesti mult la prostia asta, poate ai nevoie de un psiholog.( nu zic ca esti nebuna)

tu traiesti viata.o sa iti vina momentu.
Garantezwinking

| MeJustMeAndStop a răspuns:

Nu e nici o problemă! Ba chiar felicitări, pentru că eşti la vârsta de 19 ani şi nu ţi-ai pierdut virginitatea. E de apreciat! Nu ai de ce să te simţi urâtă şi lăsată deoparte. happy Cred că e perfect că încă eşti virgină şi nu ai avut o căruţă de iubiţi

Răspuns utilizator avertizat
| zambiriciu a răspuns:

Ms pentru incurajare...sad

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns:

Stai linistita am o verisoara in varsa de 34 de ani si e virgina nu te lua dupa prietene