| Lolkkk a întrebat:

Am o intrebare, am 2 veri mari, curiozitatea mea este unul dintre ei iese pe afara cu masina cu alti prieteni de ai lui, asculta muzica marko glass, bvcovia, gen rap sa zic nu stiu, ies noaptea pe afara pe lângă un dispensar de la noi, iese el si cu prietenii lui, stau acolo toți cu mașinile, beau, vorbesc, fumează și ziua vărul meu îi plimba pe alti prieteni de ai lui cu masina sau ii ajuta. Eu l-am rugat odată daca ma duce până undeva. Nu a vrut. Curiozitatea mea este, astea sunt golanii? Oare vărul meu ma urăște? Am uitat sa mentionez ei ies si cu fete nu numai cu băieții seara si ziua vărul meu le plimba câteodată dar nu le mai plimba prea des. Deci sunt golanii, cred ca unii sunt mari decat ceilalti adolescenți, oare vărul meu nu vede ca este golan? L-am ajutat si cu bani eu pe vărul meu câteodată, dar degeaba ca eu cand l-am rugat ceva nu m-a ajutat cu masina daca ma duce până undeva. Va rog un raspuns ca sunt foarte curios ce veti spune, nu ma bag in viața lui, dar sunt chiar curios ce veti spune.

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" Mihairadoloviciionut: daca ma duce până unde va vrut curiozitatea mea este sunt golanii? Oare vărul meu ma urăște?"

văzându-ți halul de scris, in mod sigur, da

| AdrienWH a răspuns:

Salut! din ce am citit, vad ca este la limita intre o viata sociala activa si golaneala. Nu este rau sa iasa noaptea afara, dar sa nu o faca regulat. Sfatul meu este sa vorbesti cu el si sa ii spui ce te framanta, iar daca tot nu te intelegi cu el, cel mai bine ar fi sa nu mai pastrati legatura.

Toate cele bune!