| Andvio a întrebat:

Am o intrebare. Am un prieten care are 34 de ani si ie căsătorit si mai are si un copil.Dar de fiecare data cand ma duc la ei,el incepe sa ma atingă pe fund sau pe sani. Câteodată ma intreaba daca nu vreau sa ies cu el la o înghețată, doar noi doi.De ce face asta?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu ai un prieten insurat?
Si nevasta-sa stie?

Ce cauti la barbati insurati daca nici nu te duce capul sa intelegi ca ala vrea sex cu tine?

| Andvio explică (pentru Violleta2022):

Nu ie prietenul meu soția lui mie prietena

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andvio):

Atunci INCETEAZA sa te mai duci la ei in casa, ca nu-i normal sa te lasi mangiata pe sani si fund, asta denota ca-ti place si vrei mai mult.
De ce nu i-ai tras o palma peste ochi cand te-a atins?
Fiindca te-ai complacut in situatia aia, fiind la fel de vinovata ca si el, fiindca stai sa te atinga fara sa-l refuzi si fara sa-l indepartezi.
Pleaca de acolo ca strici casa femeii aleia!

| Fatamuntilor a răspuns:

Vorbeste cu sotia lui.Il va potoli imediat.

| SilentRain a răspuns:

Că-i un nu**t de 2 lei, cum naiba ii permiți să te ating în halul asta când tu știi că-i însurat
Ești minora cumva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece e un porc cu 0 respect pentru soția și familia pe care și-a intemeiat-o! Iar având în vedere că ai postat la categoria " Adolescenți ", e clar că bărbatul de 34 de ani e un pedofil ce încearcă să te corupă!
Pentru numele lui Dumnezeu nu accepta nicio invitație din partea lui, niciun cadou sau atenție!
Iar faptul ca te atinge, da-i peste mâini!, spune-i soției și părinților!
Și cel mai important, nu mai merge pe acolo!

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Oare de ce face asta?
Păi poate pentru faptul că nu are respect față de soția și copiii săi.
Nu înțeleg de ce ai continuua să te tot întâlnești cu acest individ dacă vezi că aceste apucături o iau în altă direcție.

| Andvio explică (pentru Alexia999997777777777777):

Da dar eu nu ma duc la el ma duc la soția lui si mai stau cu copilul.Si chestiai ca ia vede dar nu i zice nimic si nu numai cu mine si cu cumnatasa