| Lorє๔คnค a întrebat:

Am o intrebare, baiatului de care ii place de mine(si eu de el)ma place pentru ca sunt fara fite, amuzanta si desteapta, dar oare daca mi s-ar intampla ceva jenant, el ar rade de mine?(FUNDA)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si tu ai rade de tine crede-ma daca ti s-ar intampla ceva jenantoh go on
Probabil ca din respect s-ar abtine cu greu si te-ar ajuta sa iti reviiwinking

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Daca ai face pe tine nici nu as mai da achi cu tine sau sa se rupa vreo haina in locurile jenante nas mai vorbi cu tine dar daca ai aluneca nu

| diana a răspuns:

Depinde... Daca te place cu adevarat, oricat de amuzant ar fi, va incerca sa se abtina. Dar si ce daca rade de tine? Normal ar fi sa te placa in continuare.

| andreeeeeeeeea a răspuns:

Sincer, cred ca da. Cu totii radem cand se intampla ceva jenant altcuiva. Dar asa nu l-ar impiedica sa nu te mai placa. Daca nu e un baiat cu fite si superficial sigur va uita de asta. In fond, nimeni nu e perfect si cu totii facem greseli

Răspuns utilizator avertizat
| Lorє๔คnค explică:

Adica, Zianna

| Myzune a răspuns:

Daca te place cu adevarat. Nu cred ca ar rade.Probabil chiar sar intrista. Si poate chiar tear ajuta sa uiti asta. Daca lucrul care ti s-a intamplat e oarecum amuzant.Si razi chiar tu de tine. Atunci ar rade si el. Dar sunt mai multe genuri de ras. Daca ti s-ar intampla ceva jenant ar putea rade de tine ca de. o friera sa zicem. Sau ar putea rade gen asta a fost.Totul va trece