| dulc3'maria a întrebat:

Am o intrebare care ma macina.pe 13 aprilie am facut sex pentru prima oara insa fara prezervativ a avut el grija.imi spune asta mereu.ca are el grija.eu am vazut ca cu adevarat a avut grija insa ieri am facut'o din nou si nici ieri nu si-a dat drumul in mine iar azi mi-a venit ciclul.mai devreme cu cateva zile ca luna anterioara insa e normal la mine asa se intampla uneori.Ma gandesc ca daca as fii insarcinata desi eu cred ca a avut grija mai imi venea peste? nu am niciun simptom de gravida.as vrea sa stiu cate ceva despre asta va rog mersi mult si ma scuzati daca am gresit cu ceva dar ma grabesc sa aflu asta sunt speriata rausad

Răspuns Câştigător
| monyalexandra a răspuns:

Hmm.sincer sa iti zic, eu am facut-o mereu fara prezervativ, si atunci cand mi-am inceput viata sexuala am procedat ca tine, am avut incredere in el, si nu am patit-o niciodata si acum dupa 10 ani inca folosim metoda asta si nu am dat rateuri.
Sa iti vina ciclu peste este posibil uneori, insa sa ramai gravida atat de repede nu cred ca este posibil, acum depinde si de organism.
Mai este ceva barbatiilor inainte sa ejaculeze cand sunt excitati le curge ceva din cate imi amintesc se numeste ceva de genul "picatura fericirii" si la unii poate contine o cantitate scazuta de spermatozoizi.
In cazul meu nu am ramas niciodata gravida cand a avut el grija, cel este posibil, parerea mea ca 80-90% sa NU fi gravida, mai ales ca spui ca ti-a venit(insa cateodata vine si peste).
Cel mai sigur lucru e sa astepti sa iti treaca ciclu si iti cumperi de la farmacie un test de sarcina, si chiar daca se face in orice moment al zilei ca sa fii sigura fa-l dimineata la prima urina si vei afla 100% daca esti sau nu, la mine niciodata nu au dat gresi testele de sarcina, si am folosit mereu testul barza, e ieftin, ultima data l-am cumparat acum vreo 2-3 luni cu aprox 7 lei, oricum e maxim 10 lei.
Parerea mea e ca nu esti gravida, insa nu asculta parerile tuturor, ca vei afla zeci de variante, unele iti vor spune ca esti gravida foarte sigur, si vor incepe sa te certe de ce nu ai avut grija, ba ca nu trebuie sa ai incredere in el si multe altele fa-ti un test e cel mai sigur! Si stai chill totul va fi bine pana la urma!
De curozitate cati ani aveti amandoi?

4 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa folosesti prezervative si astfel nu-ti vei mai face asemenea griji. In afara de aceasta grija vei mai scapa de una... eventuale boli cu transmisie sexuala. Niciodata nu poti fii sigura! Cred ca este neplacut pentru prietenul tau acest coitus intreruptus si nu puteti face asta la nesfarsit. Sunt atatea metode contraceptive, de ce nu le folositi? Chiar nu este sanatos sa ai un contact sexual stresant.

| Parintele a răspuns:

Nu esti insarcinata insa incepeti sa va protejati chiar daca lui n-o sa-i convina. Este spre binele tau sa nu te vedem peste un timp pe aici ca spui " ce sa ma fac sunt insarcinata". Ai grija de viata ta.nu ti-o distruge de la varsta asta.

| eugem35 a răspuns:

Cand ramai insarcinata nu iti mai vine ciclu nu mai ai menstruatie

| seryf50 a răspuns:

Tot va fi normal daca n-a dat drumul! nu fi speriata ca nu cred sa fie rau daca asa cum spui tu s-a intamplat!