Naruto Shippuden este un anime nefinalizat! Pe internet se posteaza un ep in fiecare saptamna care este tradus de echipa anime kage. Momentan s-au postat 235 ep, dar nr lor nu se stie pentru ca este un anime foarte in urma fata de manga(benzi desenate japoneze dupa care se fac animeurile).
Daca vrei sa vezi mai repede ce se intampla citeste Naruto Mnaga de unde ai ramas cu animeul(un nr nou are in fiecare meircuri sau joi) http://www.anime.kage.ro/manga/naruto-manga/
Deocamdata are cate episoade vezi. Un episod nou apare in fiecare saptamana, miercuri sau joi. Deocamdata nici benzile desenate dupa care e facut(manga) nu s-a terminat, asa ca asteapta-te la inca alte sute de episoade de acum inainte pana sa se termine.
Frate pe animekage apar in fiecare joi cate 1 epsiod iar manga apare in fiecare miercuri eu iti sugerez sa te iti la mnga ca is cu mai multe episooade in avans
P.S : sper ca te-am ajutat
Te rog daca poti sa imi dai plss fundita asa ca e prima pentru mien
Deci da apare in fiecare saptamana cate un episod nou dar eu iti recomand sa citesti manga :]
Momentan 322 sau 323 traduse in romana, dar netraduse sunt peste 450 le-am gasit eu pe un site strain acum 3-4 zile...