| SnoopDogg12345 a întrebat:

Am o intrebare ce se bazeaza pe logica neinteleasa a unei fete. Am o colega, nu ma omor dupa ea, decat "la misto", adica nu as vrea o relatie serioasa cu ea. In fine, vb toata ziua, seara imi da block, dupa 2 h scoate block-ul, iar vb. Faza e ca, nu stiu ce fel de friend-zone e asta, cand vreau sa avansez prin flirt face pe botoasa, dar altfel vb cu mn mai mult decat vb eu cu 3 baieti la un loc.

Nu am prea fost in friend-zone cu fete pt ca nu prea vb cu fete, asta e putin ciudat, adica vb despre orice dar refuza subiectul cu "relatia"

Cum pot stii ca ma place/nu ma place? Daca o intreb direct 90% ca o sa minta. Cum pot sa ies din acest friend zone? Cum pot sa o fac sa ma placa, daca nu m-ar placea? Nu e genul de conv in care incep doar eu, si ea e ceva : k / aha / da

2 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Intreab-o in fata.Asa poti sa ii vezi reactia si sa iti dai seama daca minte.

| Anonimastilata a răspuns:

Ba,treaba e complicata laughing
Si da,unele fete sunt mai complicate decat baietii,aici ai dreptate,dar daca stii cum gandesc ele totul devine mai usor.
Daca ai rabdare sa ma asculti (in fine sa citesti tot mesajul) cred ca te pot ajuta laughing
Exista mai multe tipuri de fete,iar cel despre care vorbesti tu,sunt fetele prea serioase, asa-zisele fete ''salbatice''.
Genul de fete care pun pe primul loc prietenia si scoala,care nu sunt interesate de o relatie caci o considera o ''distragere'' saau te place si nu stie ca tu o placi,si ca toate fetele, nu face ea primul pas (pentru ca pff,fetele) sau asteapta baitul potrivit.
Oricare ar fi dintre acestea,tu ai putea totusi sa te faci remarcat de ea, iesind in evidenta happy,problema e cum faci asta? pai,pentru inceput trebuie sa fiti apropiati, sa o faci sa se deschida in fata ta si sa faci lucurri drgute pentru ea : spre exemplu o ajuti la teme,la o materie unde bajbaie,ii dai o floare de ziua ei (ok asta ar fi super mega ultra cute, si nu cred ca exista vreo fata care sa nu se inroseasca sau sa nu reactioneze pozitiv la asta ))
Dar,orice ar fi,nu incerca cu replici de agatat (iaak) alea esueaza mereu,(pe scurt iei fail) si,in cel mai bun caz,daca are simtul umorului,o faci sa rada cu pofta dar sa te vada intr-un fel neok.(adica da, e bine sa glumesti cu ea, tuturor ne plac persoanele amuzante,dar nu replici dinaceleawinking )
Alt mod ar mai fi sa glumesti cu ea (fetelor le pac baietii cu simpul umorului) dar ai grija sa nu exagerezi cu asta, sa fii dragurt cu toate fetele (bine cu ea in mod special,dar incerc sa spun ca,nu te comporti frumos doar cu ea,caci iarasi ii crezi o impresie prosta, si inca ceva,fetelor le plac baietii indrazneti,deci daca est timid iei fail (scuze,joc jocuri precum wow si lol,si de aceea am spus fail,pff, ssshh, never mind). Pai cam asta ar fi, si cum aflii? api aici trebuie sa poti spre exemplu sa iti rogi prietenii sa o intrebe (suptil,ca altfel- stii deja, fail) sau poti sa bati apropouri sau poti sa astepti, dda faci acele chestii dragute (si nu numai) si poate va ajunge sa iti spuna ea( e obicei fetele le cam spun tipilor daca ii plac, poate pentru ca simt ca nu pot sa mai tina in ele, sascunda asta? sau poate pentru ca voi sunteti mai timizi, sau poate pentru ca vor sa evite situatiile de genul voi o plăceti si ea pe voi si voi nu stiti cum sa o impresionati si vreti sa alfati ce simte laughing
Bafta, si nu ezita sa ma contactezi daca te pot ajuta pe viitor cu ceva, o voi face cu mare placerewinking