anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare complicata.Deci acum ceva timp imi placea de o fata care era mai mica cu jumatate de ani decat mine, dar ei nu ii placea[nici nu-i place de mine]. In schimb, in acelasi timp unei alte fete mai mici decat mine tot cu jumate de an ii placea de mine, dar mie nu de ea [super, nu?]
Bun.Toate bune si frumoase, pana aflu ca fata de care-mi placea mie se suparase urat pe mine din motive necunoscute.
De atunci cealalta care-i placea de mine a zis ca nu ma mai place, dar problema e ca acum mie imi place de ea laughing. Si este un coleg de-al ei caruia ii place de ea, dar ei nu de el...ma rog si el s-a purtat urat cu ea si cu mine, si acum noi vrem sa ne "razbunam" facandu-l gelos.[o sa pretindem ca suntem impreuna]. Credeti ca am putea fi pe bune impreuna dupa chestia asta? Apropos am aproape 14 ani, si intr-un fel mi-e frica sa-i spun ei, ca faza ciudata e ca nu ne-am sincornizat absolut deloc.Astept pareri, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| MissmysteriousS a răspuns:

Sfatul meu este sa fii impreuna cu ea,dar nu ca sa-l faci pe acel coleg gelos,sa fiti voi fericiti pentru ca se vede ca tie iti place de ea,si mai bine ar fi sa-i demonstrezi ei ca o iubesti cu adevarat, acest lucru ar fi cel mai bine pentru ca important este sa te simti tu bine nu...>?, asa ca fii impreuna adevarat cu ea.

1 răspuns:
| Bogdan_1693 a răspuns:

"dar mie nu de ei [super, nu?]" corectare.Mie nu de ea.