| AndreeaZM a întrebat:

..Cum de baieti foarte frumosi cu banii se indragostesc de fete simple,. urate? Voi ati mai intalnit asa ceva? IS curioasa si eu ce vad la fetele acelea simple.

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Eu am vazut asa ceva doar in telenovele. laughing Pai daca e asa, poate ca tocmai asta vad: simplitatea. O fata bogata are fite, mofturi, e rasfatata, nu stie sa faca prea multe in casa, pe cand o fata simpla e exact opusul ei.

| OHmyGosh a răspuns:

Eu nu am mai intalnit... In general am obsevat ca baietii cu multi bani si frumosi se "indragostesc" sa zicem de cele bogate. Aceasta bogatie nu conteazawinking Coteaza ceea ce simte unul pentru celalat. Este mai presus de orice.

| OoBunnyoO a răspuns:

Asta se intampla doar in telenovele. In viata reala baietii frumosi si cu bani au cercul lor de prieteni format din baieti si fete bogata si automat isi vor alege de acolo o prietena, cu care are lucruri si activitati in comun.

| Irina1122 a răspuns:

Deseori astfel se intimpla in filme dar in viata reala e mult mai greu...
Unii se pot indragosti in fete bogata la fel ca sie ei ( au interese comune si sunt din acelasi cerc )
Iar altii se pot indragosti de fete simple neajutorate. Fetele acestea sunt mai modeste, timide, mici, nu sunt ca toate celelalte sunt deosebite si anume aceasta le place cel mai mult acestor baieti...

| heybench a răspuns:

Poate o personalitate. Dragostea nu tine de bani sau de frumusete. Dar in viata reala nu prea se mai intampla asta, mai mult in filme.