| Ariia a întrebat:

am o intrebare. Cum sa o lovesc pe o colega care se da pea fitoasa. o urasc si ea crede ca toata lumea o place. DEci e o fata in toata regula. ajutati-ma va rog sa i fac ceva. Prin cuvinte si gesturi nu merge. E asa proasta incat nu isi da seama. Clar funda la cel care ma ajjuta!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
6 răspunsuri:
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Fiecare avem parte de fitosi. oriunde te-ai duce dai de cate vreunul. partea proasta este ca de obicei ti-e putin jena sa le spui totul in fata, desi asta ar fi cea mai buna solutie. tot ce trebuie sa faci este sa-i gasesti punctul slab, pentru ca fiecare are o sensibilitate anume. asa o poti lovi cand nu se asteapta. moral evident. prin lovire fizica nu rezolvi absolut nimic, ba chiar inrautatesti situatia in defavoarea ta. daca ai reusi sa descoperi un lucru, orice, unde este vulnerabila, atunci ai prins-o in capcana. daca nu, atunci nu te mai obosi, ca pana la urma pe fitosi nu-i invata nimeni minte, tot ce vor ei fac. happywinking

| briana a răspuns:

E ff simplu in primul rand ca sa o oftici nu iti arata interesul fata de ia ignoro pur si simpl.Insa daca te intreaba ceva de vorba i raspunzi si atat dar u sa nu o intrebi niciodata nimic. Daca te intreaba de ce o ignori fate ca nu o auzi sau vb cu alta fata dar daca nu poti evita raspunsul i spui ca i se pare si pleci in alta partecu o prietena. Dar dati si u niste figuri ca si cum ar fi un zero pentru tine ca sa ia putin din ce da ia. Cu cea mai buna prietena at si grupul tau ignoratio si se va simti ca un zero infect asa cum e. Poti forma un grup anti ea.Dar ai grije cu cine formezi grupul vezi cu cine vb si anturajul ei. l a mine a mers.

| Myuu a răspuns:

Daca ea e cu nasul pe sus si cu capul in nori tu adu-o pe pamant, adica spune-i realitatea direct in fata cu e ea si ce crezi tu despre ea, dar cel mai bine este sa nu o bagi in seama, iar daca ea are treaba cu tine o lasi in pace daca doar atat poate.
Sper sa te-am ajutatwinking

| YoungSteve a răspuns:

Se ia una bucata cutit si se injunghie persoana respectiva in stomac de cate ori clipeste happy

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Buna! Sunt in aceeasi situatie ca a ta.Doar ca am reusit sa o domolesc putin.Pai poti alerga putin prin clasa si te busesti de ea"din greseala",sau mergi cu o carte mai mare in mana si "din greseala"i-o trantesti pe picioare asa cum am facut eu(stiu ca nu e frumos, dar nici nu e frumos sa ma faca cum vrea ea), sau ai pahar cu apa "te impiedici "si versi apa pe ea. Vezi sa i-o torni in cap nu pe bluzarolling on the floor. Sper ca te-am ajutat. fundita?

| Dr??? a răspuns:

Nu o lovesti delochappy.Pur si simplu, fa-o de rusine in fata la toti, sau. tine-o la mana cu cevahappy.Sa vezi ca nu o sa mai fie asa.Cu bataia nu se obtine nimic!happy. Eventual.o nota scazuta la purtarebig grinlaughing Funda?happy