| Baal a întrebat:

Am o intrebarebig grin imi place de o fata si mi-e rusine sa ii spun ca imi place de ea adica nu de alta dar eu sunt mai emotivstraight face si mi-e rusine...am nevoie de niste sfaturi va rogbig grin

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Invita fata la un suc, la un film, o tii de mana, o conduci acasa, te comporti normal, apoi ii poti spune firesc : imi place de tine si vreau sa ne mai intalnim asta daca vrei si tu.De regula fetele apreciaza baietii sinceri chiar daca sunt emotivi.

7 răspunsuri:
| Baal explică:

Aaaaaa...am uitat sa mentionez ca ea nu este din acelasi oras cu mine si ne vedem destul de rar...straight facece sa fac atunci cand ma vad cu ea?big grin

| Baal explică:

Am rezolvat problema... ea de fapt ma placea si de asemenea ii era rusine sa imi spuna. Asa ca am rezolvat problema. Ms oricum pentru ajutor!

| ♀╰☆╮ღDolce Pynkye♀╰☆╮ღ a răspuns:

Ai aceeasi problema ca minelaughingsi baiatul de care imi placea a aflat de sentimenetele mele fata de el. Oricum eu zic sa vb cu ea si sa o inviti la un suc? ce zici nu e o idee buna?winkingpoate si ea te place si te asteapta pe tine sa faci primul pas:dte-ai gandit si la asta?:S oricum iti tin pumnii, fiindca stiu prin ce treci ty up:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu incerci o sa vina altcineva o sa-i faca curte si or sa se plimbe de mana prin fata ta, spune-i ce ai de spus, ca nu te musca, fii barbat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearcati norocul si spune-i in fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai... daca vrei sa iti spun eu cum sa agati fata aia atunci contacteazama la vivi_boss10(nu vei regrete)

| TpuFanNrUNU a răspuns:

Nu este nevoie sa iti fiie rusine pentru ca daca nu o intrebi nu vei stii niciodata. Uite incearca sa scape de rusine si intreab-o altfel... poate chiar pierzi ceva...