Invita fata la un suc, la un film, o tii de mana, o conduci acasa, te comporti normal, apoi ii poti spune firesc : imi place de tine si vreau sa ne mai intalnim asta daca vrei si tu.De regula fetele apreciaza baietii sinceri chiar daca sunt emotivi.
Aaaaaa...am uitat sa mentionez ca ea nu este din acelasi oras cu mine si ne vedem destul de rar...ce sa fac atunci cand ma vad cu ea?
Am rezolvat problema... ea de fapt ma placea si de asemenea ii era rusine sa imi spuna. Asa ca am rezolvat problema. Ms oricum pentru ajutor!
Ai aceeasi problema ca minesi baiatul de care imi placea a aflat de sentimenetele mele fata de el. Oricum eu zic sa vb cu ea si sa o inviti la un suc? ce zici nu e o idee buna?poate si ea te place si te asteapta pe tine sa faci primul pas:dte-ai gandit si la asta?:S oricum iti tin pumnii, fiindca stiu prin ce treci ty up:*
Nu este nevoie sa iti fiie rusine pentru ca daca nu o intrebi nu vei stii niciodata. Uite incearca sa scape de rusine si intreab-o altfel... poate chiar pierzi ceva...
cristichriss întreabă:
AnonimJR4 întreabă: