| c0rn3l1uss a întrebat:

Am o intrebarebig grin... Sper ca o sa imi raspundetibatting eyelashes
La petrecerea de Halloween ce muzica se potriveste?worried...Eu sunt responsabilu` cu muzica si nu stiu ce muzica sa punbig grin...

Astept multe raspunsuritongue...
&
Mersi!

Răspuns Câştigător
| bluesky a răspuns:

Pai muzica creapy, gen undertaker(daca il sti), thriller de la michael jackson...mai vezi tu ce efecte se cer...si sa pui muzica de discoteca dupa, sau cand nu e nimic pe scena, ca sa danseze invitatii...usoara,straina,manele,poate populara...asa a fost cand am fost eu invitata la alta scoala, de halloween, si toti s-au simtit bine...no...depinde ce le place .si ce se permite...

Aaa si vezi, sa nu dezamagesti, in sensul sa uiti sa pui muzica atunci cand trebuie, sau sa nu pui de toate genurile, cum ti-am zis mai sus...ca sunt altii care le place si atunci daca tu nu pui de toate, nu o sa se simta bine si no...intelelgi tu big grin

si nu cred ca ar fi bine sa pui melodii din astea...care nu asculta toata lumea, gen emo...numai cand se cere in piesa sau ce e, ca sa fie infricosator, in rest cand se danseaza, sa pui muzica...mai normala...nu cred ca o sa danseze nimeni pe muzica dinaia...satanista...laughingrolling on the floor...in schimb pe manele, straina, usoara, gen disco. .sigurat vor dansa!

Muult succes, Mr.DJhee hee

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Helloweenlaughing

| Kandy a răspuns:

Nightwish...cred s'ar potrivi happy

| bogdan1793 a răspuns:

Manelelaughing