Nu, nu cred ca poate disparea peste noapte. Eu am mai multe astfel de pasiuni, pe care le tot practic de ani de zile si nu ma pot satura sau plictisi de ele. Cred ca secretul este sa variezi in ceea ce faci, ca de exemplu sa incerci sa gatesti mereu ceva diferit, sa folosesti mai multe tehnici cand desenezi sau sa pictezi lucruri cat mai diferite unul fata de celalalt, fara sa-ti pierzi insa stilul in care o faci. Astfel, nu cred ca te poti plictisi de ceea ce faci, in niciun caz daca iti place enorm de mult. Cel putin, mie nu cred ca mi se poate intampla vreodata asta .
Nu se poate, in timp devine obisnuinta si apare monotonia numai ca depinde daca se tot repeta aceeasi activitate sau se face in diverse momente, locuri, etc.
Se poate, daca nu esti menit pentru asa ceva.
Exemplu eu:
Desenez chiar bine.Toti zic ca am talent.
Am invatat sa desenez doar din incapanare,
am vrut sa intrec un talent natural dupa ce am reusit mi-am pierdut scopul si desenez foarte rar.
Pai daca iti place sa faci acel lucru ( Gatit, Desen, Cantat ) Te apuci si il faci foarte des din obisnuinta. Acest lucru nu are cum sa dispara asa din senin :*`!
Poate doar daca te plictisesti de aceea pasiune. Oricum difera de la o persoana la alta... De la un caracter la altu`!
Funda`?
lariisa99 întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: