Poate ca iti da de inteles ca vrea o relatie amintindu-ti de impacarea care nu e posibila acum. Fii sincer si curat in intentii si spune-i. Cel mai bine fata in fata daca nu esti in stare scrie o scrisorica pe care sa i-o dai personal, a treia varianta e email-ul uita de SMS.
Curaj si nu uita fii sincer si curat iar daca intri intr-o relatie asigura-te ca ai ganduri serioase si nu doar de aventura.
Succes
Ms DoarImpreuna :
asa o sa fac o sa-i zic in fata
mersi pentru sfatul acordat
Eu is sincer si curat si nu ma bag intr-o relatie numa pentru aventura, eu nu ma uit la exterior mult la mine conteaza ce are pe dinautru acolo ma uit prima data
MS :*
Poate ca ea chiar vrea sa fie cu tine, si iti zice de fostul ca sa vada cum reactionezi.Intreab-o fata in fata pentru ca asa vei vedea reactia ei.Trebuie sa ai curaj si incredere in tine, pentru ca altfel nu o sa iasa bine.
Vezi cristy ca daca ii spui, iar pustoaik va fi dezamagita ptk ea te vrea ca preten, risti sa pirzi ceea ce a fost intre voi...insa si daca faci pe desteptul si taci... iarasi risti a nu-i spune ceea ce se intampla cu tine si ce te framanta vad ca te-ai hotarat sa-i spui, n-a atunciiiii intalneste-te frate cu fata, lasa tu sms si prostii de astea, sp totul in fata; succes si trimite-mi un mesaj cu ce ai facut; ceao
KydutzaKyda întreabă: