Asa sunt unii baietiare dreptate prietena ta face asta doar ca sa se distrezesi eu fac asta la mai toti baietii insa asta nu inseamna ca ii plac pe toti?
Buna, pai orice e posibil, poate glumeste cu ea sau poate chiar o place, daca cu altele nu face asa doar cu ea, atunci e foarte posibil sa simta ceva pentru ea si asa din gluma se ajunge la altceva, asa pot incepe o poveste de iubire, si eu cu prietenul din gluma a inceput totul si iata ca si acum suntem impreuna dupa multe intamplari si mult timp, din gluma poate sa spuna adevarul, mai sunt si alte gesturi care il pot da de gol, depinde daca stie sa il citeasca din priviri si comportament.
Poate o considera doar o prietena cu care poate sa vorbeasca mai mult decat cu celelate, dar eu cred ca da, o place. Unii baieti plac atat de mult unele fete cand le considera mult prea speciale pentru a le spune-o direct. Incearca sa gaseasca cai cat mai subtile...
Acum, poate este doar un baiat care nu o vrea dacat ca amica:. Totusi, daca ar placea-o, ar fi putin timid in a-i spune astfel de chesti. Daca nu il place, sa lase lucrurile asa, si sa il vada doar ca pe un amic. Daca il place, sa ii dea de inteles ca il place si sa se comporte mai bine cu el decat cu ceilalti, pentru a-i da de inteles ca si ea simte acelasi lucru pentru el.
GhenuViorel întreabă: