| ferar12 a întrebat:

Am o intrebare! De ce majoritatea fetelor fug de mine numai din cauza ca joc uneori la pariuri sportive? Ca fapt divers, joc o data sau de 2 ori pe saptamana insemnand maxim 10 20 de lei pe saptamana! O fata mi-a zis ca sa nu joc ca imi pierd banii! Ce e asa mare pierdere 10 20 de lei pe saptamana? Voi spuneti ca pariurile sunt jocuri de noroc? Eu zic ca nu ca e un joc inpirtat, pur si simplu e fotbal

6 răspunsuri:
| Gabriel_Ianis_2000 a răspuns:

Dupa parerea mea cum zici tu ca joci o data sau de doua ori pe saptamana ar trebui sa bagi maxim 10 lei.Este o pierdere de timp si de bani.

| danbnz a răspuns:

Dai impresia de om neserios cu pariurile astea... chiar ai impresia ca nu sunt jocuri de noroc chiar daca e vorba de fotbal?

| crysty1222 a răspuns:

Pentru ca e cam acelasi lucru ca jocurile de noroc. Te apuci de ele si la un moment dat devii dependent si incepi sa bagi din ce in ce mai multi bani. Si pariurile intra la aceeasi categorie, de aia fug fetele de tine. Ele se gandesc ca in timp o sa bagi din ce in ce mai multi bani la pariuri, si asta duce la multe probleme in timp, mai ales intr-o relatie. Adica nici o fata nu vrea sa aiba langa ea un barbat care baga bani in jocurile de noroc, si daca
nici nu castigi nimic din ele cu atat mai rau. Poate tu nu esti asa, dar ele asa gandesc.

| darrio2007 a răspuns:

De la 10-20 de lei poti ajunge sa cheltui mai mult. Stiu ele ce stiu. Asa ca, lasa-te de jocuri, ca nu sunt bune.

| Liviu a răspuns:

Nu am nimic cu tine ca OM, poti juca si mai mult, insa in momentu in care gasesc o femeie care vreau sa fiu in o relatie cu ea, ma cam deranjeaza acest fapt, pentru ca : 1. poate escalada la sume mai mari etc.
2. In momentu in care relatia avanseaza si ma gandesc la o familie, deja e o problema pentru ca persoana accea nu stiu daca poate sa se abtina de la acest lucru.Chestia asta o iau in considerare, si multe altele, spre exemplu, poate bei, poate fumezi si mai si joci la aparat, iti trebuie pe putin 1 milion pe saptamana ca sa iti intretii viciile(nu, nu e treaba mea si nu iti tin cont) iti fac un calcul estimativ asa din ochii.Cam de asta se tem orice oameni care sunt mai strangatori laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Cand ai o asemenea atractie pentru jocurile de nrooc, este normal ca fetele sa nu te vrea, pentru ca nu exista viitor langa un om cu patina jucatului.
Indiferent ca azi clehtui 10-20 de lei, peste ani, cand vei avea veniturid e 1000-2000 de lei, ii vei cheltuii pe toti pe jocuri de noroc
Un asmenea viciu nu trece ci se amplifica si distrge vieti, casnicii, relatii, tot.
Asadar, nici o fata nu va intr-o relatie cu tine, stiindu-te cu viciul asta, pentru ca nu vrea sa ajunga sa piarda tot ce are.
faptul ac te minti singur zicand ca-i fotbal in loc sa recunosti ca-i un joc de nrooc, te face si mai putin credibil si acceptabil printre fete.