| madalina2293 a întrebat:

.. de o saptamana visez in continuu cu mama mea ca are cancer, ca e bolnava, ca e pe moarte, ca stiu ca trebuie sa o pierd si toate prostiile astea.
Ce dumnezeu inseamna asta? nu i-am spus nimic pentru ca nu vreau sa se ingrijoreze ca o asteapta ceva oribil sau din astea.
aveti vreo parere?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut acest vis aseara si ma infricost asa ca am cautat toata ziua pe internet si am gasit-cancer=daca vezi ca o persoana ca are cancer inseamnaca inti e tema ca se va imbolnavi.Asa ca nu te speria si incerc sa nu ma speriu ni eu. Sa ai o gandire pozitiva

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru interpretare, citește aici: www.elystar.ro
Pa, pa.

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Adica LuLlu@, tu iti doreai sa o calce pe mama ta masina rolling on the floor? eu asta am inteleslaughing

| madalina2293 explică:

Kestia cu visele si dorinta ta chiar nu am inteles. Cred ca as fi ultima persoana de pe planeta care as gandi ca vreau sa aiba maikmea cancer laughing)

| GeorgianaElena14 a răspuns:

Eu de ex am visat ca mama mea a murit si cand am fost la inmormantare ea era langa mine...Iar peste 3 zile am afalat ca a murit o verisoara de-a mea.
Stai linistita nu se va intampla asta...Cel putin nu ei.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...eu cand eram mica si mama intarzia cand trebuia sa vina dupa mine la scoala incepeam sa plang si ma gandeam la diverse chestii...cum ar fi ca a calcat'o o masina sau ceva de gen. Mama mi-a explicat ca lucrurile pe care mi le imaginez sunt de fapt o dorinta a mea, si de atunci nu m-am mai gandit. Este foarte posibil ca aceste vise sa fie de fapt dorinte inconstientehappypupici:*