Pentru că pur și simplu nu au chef să vorbească cu tipa respectivă. Îi plictisește, probabil.
De parcă băieții când le sună pe fete acestea răspund. Nu, și ele fac faze de genul acesta.
E foarte simplu.
Acei băieţi nu dau doi bani pe tine, că dacă îi păsa de tine nu te mai trata cu diferenţă.
Sfatul meu este să-i laşi în pace pe aceşti băieţi care nu le pasă de tine şi petrece timpul cu persoane care te merită.
Te pup.
Sta in firea lor, asa sunt programati de la mama natura. Ei tin foarte mult la prietenele lor, dar majoritatea considera asta un punct slab si de aceea incearca sa faca pe indiferentii. Parerea mea.
Sa mor, raspuns mai bun nu se putea
No' dar chiar sunt curioasa de ce, nu ca sunt baieti.
Pentru ca sunt baieti -_-. Unora nu le pasaa. ||!
Asa sunt ei ..mai magari, ignoranti. prostuti, nu le pasa sau uita. Au multe motive saracutii.
Daca mai ai asa probleme, acceseaza www.sweetgirls.vanillablog.ro sau intreaba-le pa acele fete personal: sweetgirls.AA@gmail.com sau pe fagina lor de facebook: Swwetgirls Ele sunt foarte bune, dar nu au prea multi "clienti" dar ele sunt sigura ca te vor ajuta! Zi si prietenilor tai de ele! Bye!
Stai linistita, ca nu cred ca asta se intampla doar cu fetele! Am si eu cateva "specimene" ca astea prin juur, care sunt exact asa cum spui tu.Habar nu am de ce fac asta...
Olarasu_Vladi_1991 întreabă: