| elisarktis a întrebat:

Am o intrebare f. urgenta...va rog sa ma ajutati daca puteti (dau funda normal)deci e o intrebare despre par.Acum 1 an adica vara trecuta mi-am facut suvite albe pe par maroniu deschis...un saten destul de deschis dar tot saten.Am cam regretat ca mi-am facut fiind ca parul meu si-a cam pierdut din stralucire, ba chiar a si cazut putin(nu alarmant pentru ca il ingrijesc.)acum asi cam vrea suvite roscate si nu mai optez pentru vopsele din comert.Am citit pe internet ca te poti vopsii roscat cu ajutorul vopselei homemade.Adica jumatate de ceasca de suc de morcov cu jumatate de ceasca de suc de sfecla rosie..cica poti adauga si paprika si rosii si orice leguma/fruct care pateaza.Asi incerca ca pana incepe scoala sa obtin culoarea dorita.Ce credeti? O sa functioneze?

Răspuns Câştigător
| LittleLuciane a răspuns:

Cred ca da.sau daca nu poti sa iti iei nuantator care rezista pana la 8 spalari si iti faci tot parul rosu dar unde e natural(fara suvite) ramane aproape la fel doar suvitele se vor colora (asa am fost si eu) si nuantatorul nu strica parul pentru ca nu are amoniac