| kurt a întrebat:

Am o intrebare foarte importanta, daca am astm, o forma mai usoara de astm ca sa zic asa, are ceva daca pufai si eu o tigara?

9 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Candva se gaseau la farmacie asa zisele tigari medicinale, acum nu stiu. Erau folosite de cei cu astm bronsic, erau mentolate si probabil aveau continut redus de nicotina. Despre celelalte, de la pufait se ajunge la tras, iar de la o tigara la zece. Ca sa le observi efectul trage o tigara si apoi participa la un antrenament, oarecare. Succes!

| anad a răspuns:

Poti sa fumezi daca chiar esti curios sa vezi cum e, dar ai toate sansele sa te obisnuiesti cu tigara si sa nu mai poti sa te lasi.Vei lupta apoi pe doua fronturi:si cu boala si cu dependenta de tutun!

| oareux a răspuns:

Nu prea cred ca e bine.si eu am avut astm si putin fum de tigara si incepeau deja crizele.

| Bia:X a răspuns:

Si eu am astm si sincer mi s-a zis ca daca tin la sanatatea mea nu trebuie sa ma apuc de fumathappy bla bla bla... faci ce vrei u acum... dar eu iti recomand sa nu te apuci de fumathappy

| Sniper a răspuns:

Tinerii din ziua de azi. Nu mai sunt ce erau o data! laughing

Pufaie frate cat vrei tu, dar mai tarziu pregateste-te de foialawinking!

| soricica a răspuns:

Am un coleg care are astm si fumeaza, acum nu are nimic, dar pun pariu ca mai incolo o sa-lo afecteze. Sfatul meu, lasa nu mai pufai o tigara ca nu e buna. Daca devii dependent atunci sa vezi cat de nasol este. Eu de exemplu fumez, iar m-am apucat...si mai mult de un pachet pe zi nu pot sa ma las... da-le in colo de tigari ca nu's bune.
Bye:* si ai grija ce faci

| mary_5801 a răspuns:

Si eu am astm, iar medicul mi-a interzis categoric tigara.ai si tu grija, mai bine ai intreba doctorul, iar daca vrei sfatul meu lasa-te de fumat.

| AsU_2581 a răspuns:

De pufait merge dar daca tragi in piept o sa fie cam nasol mai tarziuwinking. asa ca lasale tinerewinkingwinkingwinking

| cocoseibar a răspuns:

Da, deoarece se poate agrava daca nu te lasi de pufait.