| Doarof3 a întrebat:

Am o întrebare.Îmi place de un băiat.E atât de drăguț și timid.
Eu la simulări mă duc în alta școală, iate el a venit în clasa și stătea rezemat de tocul ușii uitându-se la mine și zâbind.Nu îmi dau seama dacă mă place sau nu. Câteodată îmi da like, ador, câteodată nu îmi dă deloc.O data la cateva zile/saptamani trimite mesaj de genul:
"Te provoc sa răspunzi la următoarele întrebări:
1.Ma placi?
2.Ai fi cu mine?
3.Ce Îți place la mine? "
II ador sâsâitul e atât de drăguț????...e și puțin rârâit. Ceea ce ador.Dar nu mă comport cu el de parcă l-as place pentru ca nu vreau sa afle.Tot ce vreau sa știu e dacă mă place.Voi ce părere aveți? Știu ca am 14 ani și ca la varsta asta totul mi se pare drăguț, dar simt ca el ar fi tipul de băiat care îmi place

Răspuns Câştigător
| YumiSukinanda a răspuns:

Păi poate e vorba doar de o atracţie fizică. Dar dacă îţi place de el sfatul meu ar fi să îi spui. Nu ai nimic de pierdut. ♥ Dacă nu vrei asta, îi poţi da câteva semne gen să îi zâmbeşti şi tu sau pune un status gen Like-vorbim laughing şi dacă reacţionează poate te place şi el. Dacă a început cu un zâmbet eu zic că te place.
Şi dacă nu, mai sunt băieţi happy Succes cu el! :*

| Doarof3 explică (pentru YumiSukinanda):

Nu e vorba de atracție fizică, îmi place timiditatea lui.Nu a început cu un zâmbet.M-am mai întâlnit cu el la o olimpiadă. Atunci nu făcea chestiile astea și nu mi se părea așa drăguț

| YumiSukinanda a răspuns (pentru Doarof3):

Aa, am înţeles. happy

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cred ca te place