Mai intai, la inscriere, cei de la liceu iti vor da o fisa cu optiunile claselor, adica pui la ce clasa vrei cel mai mult, apoi restul in ordine, iar repartitia se face in functie de media de admitere. Asa a fost la mine anul trecut.
Buna Eu stiu ca la profilul matematica-informatica se repartizeaza dupa nota de la matematica de la examen. Daca 2 sau mai multi elevi au aceeasi medie se iau in ordine alfabetica, asadar primii 30(sau ce nr este alocat clasei ) vor fi a IX prima clasa, apoi a2a si tot asa
P.s. Daca nu stiu bine, te repartizeaza dupa medie, insa eu retin ca la liceu s-a facut dupa nota de la mate
Nu iti inteleg intrebarea 100%.
Daca tu ai intrat la un liceu la profilul mate info si sunt 4 clase de acest gen atunci tu o sa intri in functie de media intr-una din cele 4 clase. Cele mai mari 30 de medii in prima clasa (clasa a 9-a A, sau cum sunt denumite), urmatoarele 30 de medii in clasa a 9-a B si tot asa pana se termina cele 4 clase:d
Bafta multa la liceu!
In functie de medie, dar daca sunt clase de exemplu: mate-info intensiv engleza/economic etc si de optiunea ta, dar repartitia se va face tot in functie de media de admitere.
In functie de medie si desigur cum doreste directoru dar de obicei in functie de medie