anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare: In saptamana aia 2-6 Aprilie (saptamana altfel) se organizeaza tot felul de excursii printre care si una in Anglia cu profa de engleza, in care merg clasele de la a sasea pana la a opta inclusiv, iar baiatul de care imi place merge si el si m-a intrebat daca vreau sa stau cu in avion si in camera, si nu stiu ce sa ii zic. El a zis ca ma lasa sa ma gandesc, si sa ii dau raspunsul maine, Dar sincera sa fiu nu stiu ce are in cap si mi-e frica, daca il refuz se va supara pe mine, dar daca accept mi-e frica sa nu facem ceva necugetat. Asa ca, nu stiu, zice-ti-mi si mie ce sa zic, sau ce sa fac. Va rog!

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Cred ca nu ar trebui sa il refuzi daca esti stapana pe tine si sti unde sa te opresti cand trebuie.
Ii sppui ca accepti sa dormi cu el, dar sa nu incerce sa faca ceva, pentru ca nu are sanse si mai apoi o sa te superi tu pe el.
Daca simti ca nu vreiu sa stai cu el in camera, ii spui ca nu vrei pentru ca nu te simti pregatita sa dormi cu el sau de ceva mai mult.
Poate ca el vrea doar sa fie langa tine, si nu vrea nimic deosebit, nu te-ai gandit si la asta? Stai de vb cu el si vezi cam ce are vrea de la tine fiind acolo singuri si accepta, mergi, stai cu el, si daca incearca ceva, si insista, iesi din camera, nu e mare lucru oh go on
Bafta!

1 răspuns:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Noua la liceu ne-a spus ca vom face activitati cu scoala, excursii etc prin padure pe la munte, chestii de-astea, oricum mai bine ne dadea vacanta si in saptamana asta ca sa avem 3 saptamani vacanta de pasti ar fi fost superhappy dar din pacate nu va fi asa, oricum e bine macar ca nu se fac ore.