| crissx_7752 a întrebat:

Am o intrebare in spacial pentru. fete : care este lucrul de care chiar nu va puteti >desparti? justificati raspunsul ( fundita celui mai bun raspuns); X

Răspuns Câştigător
| Candice a răspuns:

Telefonul. Mereu am nevoie de el, nu cred ca-mi pot imagina viata fara telefon laughing n-as mai putea comunica cu prietenii mei

7 răspunsuri:
| AG a răspuns:

De telefon. Il folosesc si ca mp4, mp3, memory stick, camera foto. Intelegi de ce nu ma pot desparti de elhee hee

| Crisis a răspuns:

Sicer. Mp4u'. L-am uitat odata acasa, eu fiind la scoala, si de abia am rezistat 5 ore fara el laughing

| Noname4love a răspuns:

Telefonul_ptr. ca nu as putea trai fara el
si cerceii_ptr.ca eu consider ca sunt un accesoriu super.big grin
fundita?

| allllll a răspuns:

E telefonul pentru ca ma ajuta sa comunic cu oricine si orice si mai e muzica in care ma regasesc si care imi alina micile suferinte

| Narcisika a răspuns:

Luciul de buze e singurul obiect de care nu ma pot desparti, deoarece ti se pot usca buzele in orice moment si aspectul este unul ingrozitor.

| just1me a răspuns:

Heey! Paai sa ma gandesc... cred ca nu ma pot desparti de placa de par ^^ Si motivee... pai arat oribil cu parul ondulat
Si ar mai fi muzica, dar aia nu mai trebuie mentionata, se cunoaste de la sine xD

| MăăDă a răspuns:

Păi eu nu mă pot despărți de iubit sau de net Doarece-s cele mai scumpe lucruri din viața mea P.S de părinți